bif

Elite : VIP forplejning til publikum på lørdag.

3F Ligaen
13. november 2012 - 17:44 af:På lørdag spiller Brøndby IF sidste hjemmekamp før Ligaen holder vinterpause.

Opgøret i 3F ligaen er i mod lokalrivalerne fra BSF – Kampen spilles kl. 13.30.

Det vil vi gerne markere med lidt mere VIP på lægterne.

Vi tør gå ud fra at det nok er en kende koldt, uden dog i skrivende stund at have en sikker – eller usikker – prognose fra DMI.

Men traditionelt er vejret køligere i november, så mon ikke også på lørdag.

I hvert fald vil vi kræse lidt ekstra for publikum på lørdag. – Således vil det være muligt at låne et tæppe at slynge om sig, ligesom vi har to søde mennesker til at servicere publikum med gratis kakao i løbet af kampen.

Og spillerne har lovet at publikum også kan få lov til at smage på deres personlige hjemmebag. Spillerne har skillinget sammen og sat et par timer af ved ovnene, således at vi sammen med kakaoen kan få smagt hvad spillerne kan præstere til den søde kagetand.

For det heles vedkommende vil der naturligvis være tale om devisen; Så længe lager haves. – Mern forhåbentlig vil der være nok til at alle fremmødte kan få lejlighed til på den ene eller anden måde at føle sig lidt mere VIP agtige end normalt til vore hjemmekampe.

Der skal i den forbindelse lyde en stor tak til CENTRUM TURIST og Carlsberg for levering af tæpperne, til TAZZA Kaaakao for levering af kakao – og sidst, men ikke mindst en dybfølt tak til de spillere der lod deres ovne tale.

Årets kvindelige spiller hædres før kampen.

Theresa Nielsen, eller blot T som hun kaldes, vil inden kampen få overrakt en buket blomster af Benny Winter fra SKANLOG – Blomsterne som erkendtlighed i anledning af at T i mandags blev kåret som årets Kvindespiller i Danmark 2012.

Med lørdagens VIP service for vore tilskuere, så kan vi forhåbentlig sætte en god inspiration til kommende kampe her på bane 2 når vi spiller hjemme i 3F Ligaen. Vi er fra klubbens side stålsatte på, at vi udover at præstere på banen, også kan få sat gang i aktiviteter der gerne skulle gøre det til en endnu bedre oplevelse at kigge herud til kvindernes kampe. Vi kan ikke love at alting bliver gratis – bestemt ikke, men vi tror på at vi med aktiviteter ala dem i dag, at vi kan skabe mere opmærksomhed frem mod kampene og selvfølgelig med sådanne tiltag få endnu flere tilskuere på lægterne.

Og så er det jo også sjovt når der opstår pudsige ting og sager – Således er det efterhånden blevet mere og mere kendt at bane 2 simpelthen omdøbes til; FORT Q. Hvor formelt det nogensinde når at blive, anes ikke, men FORT Q er nu ikke helt forkert et kælenavn, idet 3F ligaholdet ikke har tabt en kamp på denne bane siden 1. november 2009. Og det er altså blevet mere end 3 år siden. Så, jo – Bane 2 er noget af et fort at indtage for øvrige kvindehold.

Gert Raasdal

 
Wall of Business
ALOEVERA
Køb dine kosttilskud og kropspleje- produkter hos Aloeverakompagniet og støt din klub med 20%
 
Facebook
Facebook

Følg holdet på facebook
 
3F ligaen
3F liga

Tjek ligaens facebookside