bif

Elite : Brøndbys kvinder når nye højder

3F Ligaen
19. november 2012 - 14:17 af:Julie Rydahl og Mia Brogaard sikrede i lørdags Brøndby IF 3 hårdt tilkæmpede point mod BSF i en 2-1 gevinst og dermed kan vi i Brøndby IF stolt konstatere at det i 14 ligakampe er blevet til fuldt hus med 42 point og en svulmende målscore på 63-10, men nr. 2 i rækken Fortuna Hjørring ligger med 37 point og 61-8 i målscore så der er behov for hver en sejr og mål.


Upåagtet BSF gik friske til værks på bane 2 i en kamp hvor BIF-spillerne kom lidt sløvt igang, og det drog den tidligere Biffer Annah Senyondwa fordel af, da hun energisk bragte BSF foran i 1. halvleg.  Efter pausen kom Brøndby-spillerne mere og mere igang og havde et klart fysisk overskud overfor modstanderen, der blev kørt træt i det hårde pres som hjemmeholdet lagde. Det gav pote først ved Rydahl der sikkert bankede bolden i mål og få minutter før tid skete det der virkede uundgåeligt da et godt indlæg fandt en dykkende Mia Brogaard’s pandebrask og den unge storspillende keeper Josephine Alberts i målet - der også kommer fra BIF’s ungdomsafdeling – måtte chanceløs se bolden stryge forbi hende.

Til publikum var der sørget for tæpper, varm kakao og kage bagt af spillerne og det bidrog til en hyggelig afslutning på året for de 140 tilskuere.

Udover de 14 sejre og en sikker placering på 1. pladsen i række slutter BIF også efteråret af med at dominere topscorerlisten hvor Sanne Troelsgaard og Lise Munk har scoret henholdsvis 16 og 12 mål. Til foråret resterer der 4 runder af grundspillet og her går det første gang løs d. 23. marts ude mod Skovbakken, mens den første hjemmekamp er torsdag d. 28. marts kl. 14.

Tak til publikum og tak til vores sponsorer Skanlog og Friis Rengøring for et flot 2012 og vel mødt i 2013!


 
3F ligaen
3F liga

Tjek ligaens facebookside
 
Wall of Business
ALOEVERA
Køb dine kosttilskud og kropspleje- produkter hos Aloeverakompagniet og støt din klub med 20%
 
Facebook
Facebook

Følg holdet på facebook