bif

Elite : "Carlos" tilbage i Brøndby IF

3F Ligaen
3. december 2012 - 16:09 af:
Brøndby IF tilknytter endnu en stærk landsholdsspiller til truppen.

Brøndby IF har tegnet kontrakt med den 27 årige centerforsvarer Christina Ørntoft.

Christina Ørntoft var i 2008 med til at sikre Brøndby IF det danske mesterskab. Herefter gik turen til en af Sveriges mest fremtrædende kvindefodboldklubber; Malmø FF, hvor det med klubben er blevet til 2 guld medaljer, 2 bronze medaljer, og senest i 2012 en sølvmedalje.

Christina Ørntoft er noteret for 62 landskampe, heraf 50 A-, 6 U21- og 6 U19 landskampe.

Christina har følgende kommentar til signingen med Brøndby IF; Jeg er meget glad for atter at skulle optræde i gult og blåt. Jeg har haft 4 fantastiske år i Malmø, med både sportslige succeser og ikke mindst har jeg på et meget stærkt hold og i en tæt liga, også udviklet mig som spiller.

Jeg håber derfor at jeg med både erfaring og mine fodboldmæssige kompetencer kan bidrage til at jeg sammen med mine nye holdkammerater kan være med til at indfri klubbens ambitioner og målsætninger om nye danske mesterskaber, pokalmesterskaber og ikke mindst succes i Champions League.

Vi er meget glade for at være nået til enighed med Carlos om en kontrakt med Brøndby IF.. Hun er en fantastisk dygtig spiller der udviser både vilje og ærgerrighed, så hun passer perfekt ind sammen med den øvrige trup. Der er ingen tvivl om at klubbens ambitioner og Carlos er et perfekt match.

Christina drager med Landsholdet til træningsturnering i Brasilien tirsdag d. 4. december, og starter træningen i Brøndby op sammen med den øvrige trup d. 7. januar.

Carlos har valgt at spille i trøje nr. 19.

Gr.

 
Wall of Business
ALOEVERA
Køb dine kosttilskud og kropspleje- produkter hos Aloeverakompagniet og støt din klub med 20%
 
3F ligaen
3F liga

Tjek ligaens facebookside
 
Facebook
Facebook

Følg holdet på facebook