bif

Udvikling i den rigtige retningUdskriv side

John Ranum U-17 træner og ansvarlig for den tekniske udvikling af de 10-16 årige i Brøndby IF, har samlet mange gode og praktiske træningsøvelser i bogen "Teknisk udvikling af ungdomsspillere" som nu kan købes her på hjemmesiden.
Bogen illustrerer både individuelle-, par- og gruppeøvelser samt flere eksempler på træning af overtalssituationer, bogen indeholder 108 sider.
Bogen indeholder en kort teoretisk gennem gang af udviklingen som ungdomsspiller.

Hans Bruun Larsen har skrevet forord til bogen, der er illustreret af Bo Hansen.
Bogen udgives i sort/hvid og koster 150,- kr. + 34,- kr. i porto.

Tipsbladet skrev (Af Niels Jørgen Larsen):
Det er ikke nok at skabe udvikling - vi skal gøre det i den rigtige retning.
Med denne underoverskrift har man i Brøndby IF samlet et 100 sider stort kompendium om teknisk træning af ungdomsspillere, som man nu stiller til rådighed for andre interesserede.
Ankermand for bogen er juniortræner John Ranum Jensen, der udover at træne sit hold og være bestyrer og reservefar på Brøndbys pensionat samt lejlighedsvis at spionere for førsteholdet på europæiske modstandere, også de senere år har arbejdet intenst med teknisk træning for aldersgruppen 10-14 år.
Den tekniske træning har i nogle år været forsømt, men er nødvendig fordi danske børn ikke længere spiller fodbold dagen lang i parker og baggårde.
John Ranum har samlet sine erfaringer og videregiver dem på de 100 sider i A4-format med et hav af træningsøvelser, der er nemme at gå til selv for den travle træner. Det handler om spark, afleveringer, tæmninger, driblinger, finter, hovedspil og vendinger udover de generelle betragtninger om teknisk udvikling udfra spillernes alder og forudsætninger.
Ungelandstræner Hans Brun Larsen har givet bogen sin anbefaling med ordene om at "fodbold kun kan blive kunst, hvis spillerne har lært deres håndværk".
De mange øvelser er fint, enkelt og humoristisk illustreret med Bo Hansens tegninger. Sjovt nok er spillerne med bolden blå-gule, mens modstanderne der ofte bliver snydt er helt i hvidt...
Hvis dette skulle støde nogle med en anden fodboldmæssig observans er det muligt at erhverve udgivelsen i sort-hvid!

Du kan bestille bogen ved at sende en mail til klub@brondbyif.net med følgende informationer:
I emne feltet skriver du "Bestilling af Udvikling i den rigtige retning"
I selve mailen skriver du dit navn og evt. navnet på din klub.
Den adresse, postnr og by hvor bogen skal sendes til.
Dit telefonnummer hvis vi skal i kontakt med dig.
Og endelig hvor mange eksemplarer du ønsker af bogen.

Bogen betales forud ved indbetaling til bankkonto Reg.nr. 5326 kontonr. 0243777 eller ved at fremsende en crossed check til Brøndby IF.
Husk at anføre dit navn og klub på indbetalingen.

Din bestilling er først gældende, når Brøndby IF har modtaget din betaling.

Bogen kan også afhentes på kontoret i Brøndbyernes IF klubhus.
Aftale kan laves på tlf. 43 48 08 00