bif

BNT Flyt APSUdskriv side

  


BNT Flyt APS er et flyttefirma beliggende på Ragnsminde Alle 4 i Brøndby. Firmaet er ejet af Tonny Nielsen og Preben Dreijer, som har erfaring fra flyttebranchen. Firmaet beskæftiger i dag 12 mænd, hvoraf to er montør uddannet, med flere års erfaring indenfor kontormontage. Medarbejderstaben er dygtig og altid motiveret med en bred faglig kompetence indenfor flytning.
 
Den grundlæggende filosofi og målsætning bag BNT er, pålidelighed, fleksibilitet og altid serviceminded fagfolk på opgaven. Vi bestræber os på, at levere et stykke arbejde, som altid er i overensstemmelse med det aftalte. Målsætningen er, at yde professionel rådgivning med det mål, at give vores kunder den bedst mulige løsning, indenfor den økonomiske og tidsmæssige ramme der sættes for opgavens løsning.
 
Vi står til rådighed alle ugens 7 dage, og aflægger altid et besøg, for at sikre det mest præcise tilbud på opgaven.
 
Til daglig beskæftiger BNT sig med alle salgs flytteopgaver for såvel private som erhverv. Vores referencer er alt lige fra nedpakning af arkiv, bortskaffelse af industrimaskiner, flytning af boligkomplekser samt udlejning af ansatte til større flytteprojekter, heriblandt interne flytninger for større eller mindre virksomheder.

info@bntflyt.dk

www.bntflyt.dk