Julelukket i klubhuset Klubhuset vil være lukket i perioden fra og med fredag d. 19. december 2014 til og med søndag d. 4. januar 2015. Har du behov for at få adgang til klubhusets faciliteter i denne periode, skal du aftale nærmere med klubbens administration senest torsdag d. 18. december 2014.

Vintertræningsplanen er klar Hermed er træningsplanen for den kommende vintersæson klar. Bemærk, at planen træder i kraft fra uge 43 og ikke før. Læs mere i denne nyhed.

Adgang for frivillige trænere og ledere samt ungdomsmedlemmer til UWCL kampen Frivillige trænere og ledere samt ungdomsmedlemmer der har betalt deres kontingent vil få mulighed for at få adgang til UEFA Womens Champions League kampen mellem Brøndby IF og Apollon LFC. Adgang vil foregå ved brug af træner/leder kortet eller ungdomsmedlemskortet som ved en normal Superliga kamp. Der vil dog KUN være adgang til Loxam tribunen til denne kamp.

UEFA Womens Champions League billetter Fra onsdag d. 15. oktober kl. 12:00 lukkes der for muligheden for at bestille billetter til kampen mellem Brøndby IF og Apollon Ladies.
Adgang til kampen kan stadig ske på kampdagen uden billet. Her vil entre prisen være 50,00 kr.


Rensning af vandtank og rør i klubhuset Vandtank og rør i den nye del af klubhuset skal renses. Dette vil ske tirsdag d. 28. oktober og måske også onsdag d. 29. oktober. Mens rensningen foregår vil der kun være koldt vand i omklædningsrummene i den nye del af klubhuset.
Den gamle del af klubhuset vil ikke blive berørt.


U15P1: Referat : Brøndbyernes IF-BSF 3-4 Fortjent nederlag mod BSF

U15P1: Referat : BSF-Brøndbyernes IF 1-0 Op på hesten igen.

U15P1: Referat : Brøndbyernes IF-Elite Bornholm 3-0 Afslutningernes kamp.

U9P1: Træningslejren

Bestilling af Brøndby IF års-krus 2014. Vi fortsætter traditionen med at udlevere et års-krus til klubbens frivillige trænere/ledere. Læs mere i denne nyhed.

U15P1: Tak til Elite Bornholm & Herlufsholm GF Modstandere hjælper Brøndbys U15 piger

UEFA Womens Champions League: Brøndby IF - Apollon Ladies FC Torsdag d. 16 oktober kl. 18:30 spiller Brøndby IF's kvinde 1 returkamp i 1/16 finalerne i UWCL. Modstanderen er Apollon Ladies FC fra Cypern.

Materialedepotet Uge 42 Ændring åbningstid I uge 42 er Materialedepotet åbent mandag 13 oktober 16.00-17.30 og holder lukket torsdag 16 oktober.

Klubhusets administration holder lukket torsdag d. 9. oktober om aftenen Klubbens administration vil ikke være åben i den normale aftenåbningstid torsdag d. 9. oktober. Vi henviser i stedet til aftenåbningstiden mandag d. 6. oktober eller mandag d. 13. oktober.

U15P1: Referat: Brøndbyernes IF-Herlufholm GF 5-0 Revanche mod Herlufsholm

Nyheder 3F Klik her

Ingen tøjvask tirsdag d. 23. september På grund af sygdom bliver der desværre ikke vasket spilletøj tirsdag d. 23. september. Vi beklager.

Sejr over BSF 6-0 Referat

U15P1: Referat: Brøndbyernes IF-Hillerød GI 4-1 Sejr i topopgør

U17DM i målrig forestilling En 4-0 føring til Brøndby ved pausen var tæt på at blive udlignet i en anden halvleg, hvor B93-HIK-Ryparken kom med fuld kraft fremad..

Brøndby IF tildelt støtte til multibane fra DBU Flere børn og unge får nu mulighed for at tilbringe eftermiddagene med fleksibel fodbold på frit tilgængelige multibaner rundt i hele landet. Et af stederne bliver i Brøndby.

U15P1: Pokalkamp Referat: Greve Fodbold-Brøndbyernes IF 1-7 Fodbold kan være en grusom sport

U15P1: Referat: B93,HIK,Ryparken-Brøndbyernes IF 1-6 Når to umiddelbart ens weekender ender vidt forskelligt.

Skiftedag på kasserer posten Jeanette Rehder har desværre været nødsaget til at stoppe som kasserer i Brøndbyernes Idrætsforening, da det ikke længere var foreneligt med hendes job.
Bestyrelsen har konstitueret Sten Lerche som kasserer frem til næste generalforsamling. Henvendelser til kasseren kan som hidtil ske på e-mail kasserer@brondbyif.net.


U9P1: Isabella som maskot d. 14.09.14

beneFITday - Familier Med Kræftramte Børn Brøndbyernes IF og Familier Med Kræftramte Børn giver nu alle hold i klubben mulighed for på bare 30 min. at indtjene penge til holdet og samtidig give en lysere hverdag for familier med børn ramt af den uretfærdige sygdom kræft.

U-Talent U14: Nyt team ? Større styrke

U-Talent U13: Nye spillemåder giver udfordringer

Information fra FC Club Card om fotograferingen i Brøndby I disse dage sendes de billeder der blev lavet af alle ungdomsspillerne hjem til jer. Vi håber, I kan lide de seje billeder af jeres børn. Husk, når I køber en pakke støtter I jeres klub !

U15P1: Referat: Herlufholm GF-Brøndbyernes IF 1-1 Ærgerligt pointtab i de brændte chancers kamp

Referat Team Viborg - Brøndby 6sep Sikker sejr i det jyske

U15P1: Besøg af landstræner Nils Nielsen Kvindelandsholdets træner Nils Nielsen forestod dagens træning inden weekendens opgør mod Elite Bornholm

Brøndbyernes IF præsenterer Futsal Brøndbyernes IF har besluttet at Futsal skal på programmet for den kommende vintersæson.
Læs mere i denne nyhed.


U-Talent U12: Vi løfter hele tiden overliggen

Sejr over B93/HIK/Ryparken Storsejr på 10-0. Læse referatet

Parkeringsplads og cykelsti ved Brøndby Hallen Til orientering vil der i de næste uger (uge 37-39) være en del aktivitet og trængsel på p-pladserne omkring Brøndby Hallen og Idrættens Hus i forbindelse med opbygning og afvikling af Automatik Messe og Carl Ras messe. Endvidere omlægges cykelstien ved Brøndby Hallen.

Toiletvogn på ydre baner fjernes Brøndby kommune oplyser at toiletvognen på ydre baner bliver fjernet. Grunden hertil er, at toiletterne er stjålet og der er lavet en del hærværk på vognen. Da udgiften til reparationen ikke er helt billig, har kommunen besluttet, at der ikke skal sættes en ny toiletvogn ud ved banerne.

U15P1: Referat: Elite Bornholm-Brøndbyernes IF 1-6 Sejr i efterårets første turneringskamp

U10 er kommet godt i gang Den første måned er brugt på at lære drengene at kende, såsom hvordan reagerer spillerne på og uden for banen. Træningslejren under Brøndby Cup har været til stor hjælp for trænerteamet. Turneringen gav trænerteamet gode muligheder for at komme tæt på drengene via træning, kampe og hyggeligt samvær.

U-Talent U11 MASSER AF FODBOLD OG HÅR PÅ BRYSTET

Sejr nr. 4 af 4 mulige Gevinst mod OB med 5-2 sejr
Læs mere ved klik på nyheden


U9P2: Masser af nye ansigter

U15P1: Referat: Snekkersten IF-Brøndbyernes IF 0-7 U15 pigerne er videre til 3. runde af pokalturneringen

Referat KoldingQ-BIF 24august

Sejr over KoldingQ ude med 5-2 En flot sejr på 5-2 ude over KoldingQ. Ikke mindst bemærkelsesværdigt at vores målscorers årgange. Stine Larsen årgang 96, Amalie Thestrup årgang 95, Nanna Christiansen(stadig ung og super effektiv) Mie Leth Jans årgang 94 og Mille Poulsen årgang 94. Til sidst fik Søstrene Troelsgaard lov at pynte lidt med 1 mål hvert. Flot sejr i en svær kamp.
Stort tillykke....


Dommerkursus. Går du rundt og tænker det kunne være rart at kunne dømme en fodboldkamp ?
Vil du gerne have papir på at du kan ?
Vil du give klubbens hold en hånd med på vejen når de mangler en dommer ?
Nu er chancen der !


5 mands stævne Lørdag d. 23. august var vi 7 piger af sted til 5 mands stævne i Rosenhøj.

Cheftrænerens kommentar til Champions League En kommentar fra Peer Lisdorf til Champions League hvor vi har trukket Apollon Ladies FC fra Cypern.
Læs mere ved klik på nyheden


WCHL. Brøndby skal møde Apollon LFC fra Cypern i 1. runde. Mere følger senere....

Jubilæum: Fodboldstævne for sponsorer ved Brøndby Stadion Brøndby IF fejrer i år 50 års jubilæum. Det markeres i løbet af året med en række begivenheder. Lørdag den 6. september er der i anledning af jubilæumsåret derfor arrangeret et fodboldstævne for Brøndby IF's sponsorer.
Læs mere i denne nyhed.


U19P: Sikkert fra start i pokalen Med sejr på 12-1 over Fredensborg kom U19P som ventet godt fra start i pokalen.

Debutanter på 8-mands Søndag d. 17. august spillede 11 af vore U11 piger deres alleførste 8 mandskamp. De mødte meget spændte op søndag kl. 9:00 i halvdårligt sommervejr og havde taget mange tilskuer med. Det skal lige med at pigerne vandt 1-0.

Fodbold i Brøndby for årgang 2010 Så er det tid til at vi starter årgang 2010 op.
Har du en dreng eller pige, som er født i 2010, og som brænder for at lege med en bold, få masser af motion og frisk luft, så læs mere....


Referat BIF- Skovbakken Efter en solid sejr på 3-0 over Vejle i åbningskampen, stod Skovbakken på den anden side af banen i sæsonens første hjemmekamp. Efter en stærk træningsuge med høj intensitet og gode testresultater, var motivationen i top.

God sæsonstart 3F Ligaen er startet og med 2 sejre fra start er holdet godt igang. Først på udebane over Vejle med 3-0 og igår lørdag med en overbevisende 4-0 over Skovbakken. Holdet er i år en blanding af rutine og mange nye. Spændende kombination som trænerteamet nok skal få det optimale ud af.

PU13-2: Velkommen tilbage Så er sommerferien slut

U13P1: Til Talentstævne i Horsens Holdet der skal med på turen er: Astrid, Freja, Laura, Luna, Mathilde, Storm, Nadja, Natalia, Rebecca og Sara fra U15-1

U9P1: Pigerne er igang igen

Er du vores nye rundviser på Brøndby Stadion ? Kunne du tænke dig at formidle Brøndbys IF's historie ved at være rundviser på Brøndby Stadion skal du læse denne nyhed.

U15P1: Talentstævne i Horsens.

Brøndby cup 2014 U15

Riza Durmisi Som de fleste har set er der kommet et fantastisk billede, lavet af kunstneren Lene Thalling, af Riza Durmisi i Klubhuset
Se og Læs mere ved klik på nyheden


VM Kvalifikationskamp mod Island Til VM Kvaifikationskampen mod Island 21 august på Island har Landstræner Nils Nielsen udtaget følgende 5 Brøndby piger.
Theresa Nielsen
Simone Boye Sørensen
Nanna Christiansen
Katrine V. Veje
Mie Leth Jans
Brøndby og Fortuna har størst deltagelse i truppen, begge hold med 5 spillere.


Ferieafvikling i klubbens administration. I perioden den 20. august - 7. september afvikles ferie i klubbens administration. Dette betyder at der vil være meget begrænset mulighed for at komme i kontakt med klubbens administration i dagtimerne.

Opstarten er i fuld gang Der er blevet spillet to træningkampe og der resterer en enkelt før det går løs i 3F Ligaen. Læs mere her.

Vaskeriet Lukket 31jul-01aug Grundet afspadsering er vaskeriet ubemandet tor-fre 31jul-01aug begge dage inkl.
Er vask nødvendigt henvises til selvbetjening. Kun træner og ledere har afgang til dette.


Fenerbahçe-Sevilla på Brøndby Stadion Alle medlemmer af Brøndbyernes IF som har betalt kontingent kan få udleveret en billet til kampen mellem Fenerbahçe-Sevilla der spilles på Brøndby Stadion lørdag d. 2. august kl. 20:30. Billetter kan afhentes på klubbens kontor hos forretningsføren torsdag d. 31. juli i tidsrummet 16:00-18:00.

Kvindelandsholds samling 29-30juli 8 Brøndby spillere indkaldt til samling

U-Talent til Brøndby Cup Brøndbys U-Talent stiller op i stærkeste opstilling i U10, U11, U12, U13 og U14. På alle holdene er både trænere og spillere klar til den opgave, der venter dem, og alle er klar på at give alt, hvad de har, og lidt til.

Adgang for frivillige trænere og ledere samt ungdomsmedlemmer til Brügge kampen Frivillige trænere og ledere samt ungdomsmedlemmer der har betalt deres kontingent vil få mulighed for at få adgang til Europa League kvalifikationskampen mellem Brøndby og Brügge. Adgang vil foregå ved brug af træner/leder kortet eller ungdomsmedlemskortet som ved en normal Superliga kamp. Der vil dog KUN være adgang til Nordea tribunen til denne kamp.

Ændring Åbningstider Materialedepot Uge31 og Brøndby Cup I uge 31 er åbningsdagen flyttet fra Torsdag 31juli til Onsdag 30juli. Åbningstiden er uændret 17.00-18.30
Under Brøndby Cup er det ikke muligt at kontakte Materialedepotet på telefon.


U15P3: Sommerferie

U15P2: Sommerferie

BIF's 100-MandsKlub støtter ungdomsafdelingen med 200 nye fodbolde Brøndbyernes IF har søgt om et tilskud til nye bolde hos 100-Mandsklubben, og de er netop blevet overrakt til materialemand Anders Schou samt U14-1 der i fællesskab modtog boldene på vegne af foreningen.

U-Talent; Træner/leder teamet 2014/2015

Adgang for frivillige trænere og ledere til Bolton kampen Frivillige trænere og ledere der har betalt deres kontingent vil få mulighed for at få adgang til kampen mellem Brøndby og Bolton. Adgang vil foregå ved brug af træner/leder kortet som ved en normal Superliga kamp.

Offensiven forstærkes 19-årige Amalie Thestrup vender tilbage til klubben der har været med til at udvikle hende.

3F Liga profil vender hjem til BIF Topspilleren Nanna Christiansen skifter tilbage til BIF fra BHS.

NYT om adgang for frivillige til Liverpool kampen Som tidligere annonceret her på siden, vil frivillige trænere og ledere der har betalt kontingent kunne få adgang til Liverpool kampen.
Læs mere i denne nyhed om hvordan du får adgang.


FC Clubcard foto bestillinger på vej og ny mulighed for at bestille FC Clubcard har udsendt de første bestillinger og fotoene leveres med PostDanmark.
FC Clubcard har åbnet shoppen igen så du kan stadig nå at bestille dine spillerfotos.
Har du ikke modtaget en kode/passkey pr sms, skal du bare skrive til kontakt@fcclubcard.com - Så får du en kode tilsendt.


De gjorde en forskel .... i frivillighedens tegn - 10 friske forældre klarede bodtjansen for pigeungdom på stadion til kampen ml. Brøndby- Sønderjydske. TAK FOR HJÆLPEN!

Spændende midtbane-talent til Brøndby 18-årige Mille Poulsen skifter til BIF fra Aarhus-klubben Skovbakken.

Afslutning i U-talent. Sæsonen er ved at gå på hæld for vore yngste talenter. U-talentafdelingen der strækker sig fra U10-U14 har holdt deres afslutning som denne gang måtte rykkes ud af klubhuset og ind i Laudrup lounge på grund af et stort antal tilmeldte.

BIF forlænger med tre spillere Emma Madsen, Chirine Lamti og Laura Larsen er også at finde i BIF-trøjen i næste sæson.

Mie Leth Jans vender hjem Brøndby IF har lavet en aftale med U23 landsholdspilleren Mie Leth Jans for hele den kommende sæson. Den alsidige forsvars- og midtbanespiller skifter fra BSF, hvor hun har været en central figur på deres hold.

U14P1: Årbog 2013/2014 U14 pigernes indlæg til den traditionsrige årbog.

U14P2: Vinder af SM "Final 4" i Helsinge 22. juni.

Brøndby Cup og baner Som alle sikkert ved bliver årets Brøndby Cup afviklet i perioden fra lørdag d. 26. juli til og med onsdag d. 30. juli. Derfor er al træning og alle kampe på vores træningsbaner aflyst i perioden da Brøndby Cup benytter alle baner.

Klubhuset holder sommerferie lukket Sommeren nærmer sig (håber vi) og det er tiden hvor klubhuset holder sommerferie lukket.
Fra lørdag d. 28. juni til og med søndag d. 20. juli vil der være ferie lukket i klubhuset.


Info til frivillige trænere og ledere om Liverpool kamp Frivillige trænere og ledere der har betalt deres kontingent vil få mulighed for at få adgang til kampen mellem Brøndby og Liverpool. Nærmere information om det praktiske vil blive annonceret her på siden når endelig plan foreligger.

U14P1: Referat : B93-HIK-Skjold vs Brøndbyernes IF 0-7 U14 pigerne vinder sjællandsmesterskabet med sejr i sidste kamp og har dermed også vundet The Double.

"Mød Bestyrelsen" torsdag d. 19 juni Da der afholdes afslutningsarrangement i klubbens cafeteria torsdag aften, vil repræsentanter fra bestyrelsen denne aften kunne kontaktes på forretningsførens kontor.

U14P1: Referat: Brøndbyernes IF vs BSF 7-0 Sikker sejr over velspillende BSF piger

U14D1 : U14-1 til turnering i Tyrkiet I pinsen var U14-1 i Tyrkiet og spille en 4-holdsturnering.
Læs mere ved klik på nyheden.


U14D1 : U14-1 med i stor turnering i Esbjerg Fra d. 28.-31. maj deltog vi i en international turnering i Esbjerg med deltagelse af 16 hold i U14 rækken.
Læs mere ved klik på nyheden..


U14P2: Klar til SM "Final 4" i Helsinge 22. juni.

U14P2: Madsby Cup - sølv til 9M holdet

U6D: En forlænget weekend med masser af fodbold!

Når en kæmpe takker af Brøndby-anfører Malene Marquard Olsen har bestemt sig for at indstille sin fodboldkarriere. Familien og den civile karriere kalder

Klubhuset lukket 2. Pinsedag Klubhuset vil holde lukket mandag d. 9. Juni. Hold der skal hente materialer skal aftale med banekontoret hvornår dette kan ske søndag d. 8/6.

 
Træningstider
Dag Start Slut Bane Mandag 18.00


Træner/leder
 


Velkommen til U11-2
 


KalenderOpgaver til kampene
Til kampene er der opgaver til både spillere og forældre. På oversigten her kan I se forældreopgaverne - som står under spillernes navne. Spilleropgaverne fremgår


Kampe/Stilling U19-3Træningstider U19-3
Start Slut Mødetid Spillested Mødested


Træner/Leder U19-3
Træner --- Træner ---


Velkommen til U19-3Kampe/Stilling U19-2Kalender U19-2Træningstider U19-2
Start Slut Mødetid Spillested Mødested


Træner/leder U19-2
Træner Lennart Kragh Træner Sim


Velkommen til U19-2Massør
Fys. Idrætsmassør Signe Ransdam


Skadesbehandler
Fysioterapeut Thomas Flindt


Velkommen til U17-6Træner/Leder U17-6
Træner Hajg Zanazanian Træner


Træningstider U17-6
Dag Start Slut Mødetid Spillested Mødested


Kampe/Stilling U17-6Kampe/stilling U17-3Træningstider
Dag Start Slut  


Træner/leder
Træner Bjørn Knak Pedersen Holdleder


Velkommen til 2003-6Træningstider
Dag Start Slut  


Træner/leder
Træner           &


Velkommen til 2002-4Velkommen til U9-2 og 3SpillertrupTræningstider
Fra 20. Oktober 2014 Dag Start Slut Mødetid Bane


Trænere/Ledere
Træner Henrik Helleskov-Duus


Velkommen til U9-1
Sept. 2014 Bagerst: Maya, Pippi, Eleonora, Sofie og Mie Forrest: Frederikke, Klara, Isabella og Katrine  Fraværende: Eylem og Celina


Trænere/Ledere
Foto på vej              &


Træningstider
Fra 11. august 2014 Dag Start Slut Mødetid Mødested


Stævner/Kampe
Hvem skal spille hvilke stævner Stævne Dato  


Spillertrup
Regitze E. Boesen 22.08.07


Billeder fra kampen mod Gadstrup d. 6. april 2014
  https://plus.google.com/photos/104224650249737964605/albums/5996861493344195505?authkey=COfc5a_6vJCEAg


Paradedragter
På Materialedepotet findes et antal paradedragter (blå trøje og sorte bukser) som kan lånes til spillere. Det anbefales at reservere i god tid pr. mail da der i perioder er r


Velkommen til Mikro afdelingen i Brøndby IF
  Hej Jeg hedder Jan Kristensen og er afdelingsleder i Mikro afdelingen i Brøndbyernes IF.


Billeder fra træningskampen mod Kastrup d. 29. marts 2014
 Fotos: Rasmus Lykke  


BillederSpillertrup
U9-4 : Spillertrup Herunder finder du spillertruppen for U9-4 Vincent Zacho 09-01-2005  &


Træningstider
Dag Start Slut Spillested Tirsdag


Trænere og Holdleder for U9-4
Træner Ole Rav Træner Bojan


Velkommen ti 2005-4
 


Billeder Internt IndendørsBilleder TeamBuilding U12-1Træningstider forår 2014
Mandag 18.00-19.30 Omklædning 12 Onsdag 18.00-19.30 Omklædning 12


Træner/Leder
Træner Jan Forsberg Petersen Træner


Velkommen 2004-599-3
 


Billeder Træningslejr 28feb-02mar14Billeder Tyrkiet 2014Blåt hold
Nr. 2 Kevin Weisleder 17.06.08 Nr. 3


Spillertrup 2006-3
         Adam Vester Ayman


LederteamBillederForventninger til spillere og trænere i U-Talent afd.
Vi forventer følgende af vores spillere: 1)         Træningsparathed / læringsparathed 2)     &


testsideVelkommen til U-TalentAlovera
  Køb dine kosttilskud og kropsplejeprodukter hos ALOEVERAKOMPAGNIET støt din klub med 20% læse mere her Pristliste


Kalender Specifik TræningSpillertruppen
Nr. 1 Katrine Ab


Oversigter over træningstider
Sommertider 2014 Efterår 2014 Vintertid 2013-2014 Træningstider 2013-2014 Weekend tider


Den gamle menu
På denne side ser du den gamle menu til venstre og kan derfra finde det du søger


Sundhedssektor
Læge Lillian Tobin Fysioterapeut Bet


Træner/leder
Cheftræner Peer Lisdorf Assistenttræner


Bliv frivillig træner/holdleder i Brøndbyernes IF
Frivillig - hvorfor? Brøndbyernes IF er en forening, der bygger på frivilligt, ulønnet arbejde. Vi har altid brug for flere, der vil støtte foreningen og være m


Frivillig i Brøndbyernes IF
Kunne du tænke dig at give en hånd med i Brøndby IF Brøndbyernes IF bygger sit arbejde på frivillig tjeneste, og derfor har vi altid brug for folk, som vil


Kontaktpersoner
Her kan du se, hvem du kan kontakte, hvis du ønsker at starte til fodbold i Brøndbyernes IF. Da alle nedenstående ledere er frivillige der ikke står til råd


Velkomst
Hvad forventer foreningen af mig som medlem? Vi forventer, at vores medlemmer i deres medlemskab har klubbens værdier som ledetråd. Vi forventer, at vores medlemmer har respekt for


14. Louise Herrun
Spiller nr.  14 Navn  Louise Herrun Fød


17. Viktoria Bindslev
Spiller nr.  17 Navn  Viktoria Bindslev F&osla


19. Josephine Madsen
Spiller nr.  19 Navn  Josephine Madsen 


20. Freja Magnussen
Foto er på vej Spiller nr.  20 Navn  Freja Magnussen


18. Chabrina Hansen
Spiller nr.  18  Navn Chabrina Hansen Fø


16. Therese Ibsen
Spiller nummer  16 Navn Therese Ibsen Fød


Facebook - Ungdom Elite og KSAflysninger på skoler og i Brøndby Hallen
Fra tid til anden er det desværre nødvendigt for kommunen og/eller Brøndby Hallen at aflyse vores træningstider. En oversigt over kendte aflysninger vil løbende


Talent truppen
     01. Isabella Schwartz Position: Keeper Født: 11. november 1996


Visning af Holdsport.dk-kalender
Du har mulighed for automatisk at få vist holdets Holdsport.dk-kalender i din egen kalender, fx på din smartphone, din tablet eller din almindelige computer. Væ


Udlån af Udebanetøj
Udebanesæt kan lånes på Materialedepotet.  Vi har 10 sæt til udlån fra str. 10-12 og op til str. XXL. Tøjet er Sort/Sort/Sort


Kalender U17-5Kampe/Stilling U17-5Kampe/Stilling U17-4Træningstider U17-5
  Dag Start Slut Mødetid Spillested Mø


Velkommen til U17-5Brøndby Cup 2014
Brøndby Cup 2014 - og program for hele uge 31 Vi spiller Brøndby Cup i U17 eliterækken i dagene 26/7 til 30/7. Rækken hedder Q2 for dem der vil føl


Træner/Leder U17-5
Træner Nicklas Danielsen Træner


Hold og årgange
I fodbold operere man med en holdbegreber som f.eks. U-12. Det betyder at ved sæsonstart (sommer) skal alle piger i en årgang (kalenderår) være under 12 år ga


Sæsonen 2012/13 - Fra guld til mere guld
Brøndby IF U16-1 2012-13 Vinder af Brøndby Cup, Vinder af Elite 1, Vinder af Åsane Cup, Pokalmestre og Sjællandsmestre   Brøn


KalenderKalenderStævner/Kampe
Stævner i efteråret Stævne Dato Jyske 3 bold - Ledøje


Spillertrup
 


Kalender
Kalender Denne kalender viser automatisk indholdet fra holdets kalender på Holdsport.dk. Når vi ændrer noget på Holdsport.dk, kan der gå et stykke tid, fø


Spillertrup
   


Spillertrup
 


Træningstider
  Dag Start Slut Mødetid Spillested Mø


Træningstider
  Dag Start Slut Mødetid Spillested Mø


 
Love for Brøndbyernes IdrætsforeningDR