U-Talent U10 kommet godt igang Den første måned er brugt på at lærer drengene at kende, såsom hvordan regere spillerne på og uden for banen. Træningslejren under Brøndby Cup har været til stor hjælp for trænerteamet. Vi havde her gode muligheder for at komme tæt på drengene via træninger, kampe og hyggeligt samværd

U15P1: Pokalkamp : Snekkersten IF-Brøndbyernes IF 02.09.2014

U15P1: Kamp : Brøndbyernes IF-BSF 31.08.2014

Referat KoldingQ-BIF 24august

Sejr over KoldingQ ude med 5-2 En flot sejr på 5-2 ude over KoldingQ. Ikke mindst bemærkelsesværdigt at vores målscorers årgange. Stine Larsen årgang 96, Amalie Thestrup årgang 95, Nanna Christiansen(stadig ung og super effektiv) Mie Leth Jans årgang 94 og Mille Poulsen årgang 94. Til sidst fik Søstrene Troelsgaard lov at pynte lidt med 1 mål hvert. Flot sejr i en svær kamp.
Stort tillykke....


Dommerkursus. Går du rundt og tænker det kunne være rart at kunne dømme en fodboldkamp ?
Vil du gerne have papir på at du kan ?
Vil du give klubbens hold en hånd med på vejen når de mangler en dommer ?
Nu er chancen der !


5 mands stævne Lørdag d. 23. august var vi 7 piger af sted til 5 mands stævne i Rosenhøj.

Cheftrænerens kommentar til Champions League En kommentar fra Peer Lisdorf til Champions League hvor vi har trukket Apollon Ladies FC fra Cypern.
Læs mere ved klik på nyheden


WCHL. Brøndby skal møde Apollon LFC fra Cypern i 1. runde. Mere følger senere....

Jubilæum: Fodboldstævne for sponsorer ved Brøndby Stadion Brøndby IF fejrer i år 50 års jubilæum. Det markeres i løbet af året med en række begivenheder. Lørdag den 6. september er der i anledning af jubilæumsåret derfor arrangeret et fodboldstævne for Brøndby IF's sponsorer.
Læs mere i denne nyhed.


U19P: Sikkert fra start i pokalen Med sejr på 12-1 over Fredensborg kom U19P som ventet godt fra start i pokalen.

Debutanter på 8-mands Søndag d. 17. august spillede 11 af vore U11 piger deres alleførste 8 mandskamp. De mødte meget spændte op søndag kl. 9:00 i halvdårligt sommervejr og havde taget mange tilskuer med. Det skal lige med at pigerne vandt 1-0.

Fodbold i Brøndby for årgang 2010 Så er det tid til at vi starter årgang 2010 op.
Har du en dreng eller pige, som er født i 2010, og som brænder for at lege med en bold, få masser af motion og frisk luft, så læs mere....


Referat BIF- Skovbakken Efter en solid sejr på 3-0 over Vejle i åbningskampen, stod Skovbakken på den anden side af banen i sæsonens første hjemmekamp. Efter en stærk træningsuge med høj intensitet og gode testresultater, var motivationen i top.

God sæsonstart 3F Ligaen er startet og med 2 sejre fra start er holdet godt igang. Først på udebane over Vejle med 3-0 og igår lørdag med en overbevisende 4-0 over Skovbakken. Holdet er i år en blanding af rutine og mange nye. Spændende kombination som trænerteamet nok skal få det optimale ud af.

PU13-2: Velkommen tilbage Så er sommerferien slut

U13P1: Til Talentstævne i Horsens Holdet der skal med på turen er: Astrid, Freja, Laura, Luna, Mathilde, Storm, Nadja, Natalia, Rebecca og Sara fra U15-1

U9P1: Pigerne er igang igen

Er du vores nye rundviser på Brøndby Stadion ? Kunne du tænke dig at formidle Brøndbys IF's historie ved at være rundviser på Brøndby Stadion skal du læse denne nyhed.

U15P1: Talentstævne i Horsens.

Brøndby cup 2014 U15

Riza Durmisi Som de fleste har set er der kommet et fantastisk billede, lavet af kunstneren Lene Thalling, af Riza Durmisi i Klubhuset
Se og Læs mere ved klik på nyheden


VM Kvalifikationskamp mod Island Til VM Kvaifikationskampen mod Island 21 august på Island har Landstræner Nils Nielsen udtaget følgende 5 Brøndby piger.
Theresa Nielsen
Simone Boye Sørensen
Nanna Christiansen
Katrine V. Veje
Mie Leth Jans
Brøndby og Fortuna har størst deltagelse i truppen, begge hold med 5 spillere.


Ferieafvikling i klubbens administration. I perioden den 20. august - 7. september afvikles ferie i klubbens administration. Dette betyder at der vil være meget begrænset mulighed for at komme i kontakt med klubbens administration i dagtimerne.

Opstarten er i fuld gang Der er blevet spillet to træningkampe og der resterer en enkelt før det går løs i 3F Ligaen. Læs mere her.

Vaskeriet Lukket 31jul-01aug Grundet afspadsering er vaskeriet ubemandet tor-fre 31jul-01aug begge dage inkl.
Er vask nødvendigt henvises til selvbetjening. Kun træner og ledere har afgang til dette.


Fenerbahçe-Sevilla på Brøndby Stadion Alle medlemmer af Brøndbyernes IF som har betalt kontingent kan få udleveret en billet til kampen mellem Fenerbahçe-Sevilla der spilles på Brøndby Stadion lørdag d. 2. august kl. 20:30. Billetter kan afhentes på klubbens kontor hos forretningsføren torsdag d. 31. juli i tidsrummet 16:00-18:00.

Kvindelandsholds samling 29-30juli 8 Brøndby spillere indkaldt til samling

U-Talent til Brøndby Cup Brøndbys U-Talent stiller op i stærkeste opstilling i U10, U11, U12, U13 og U14. På alle holdene er både trænere og spillere klar til den opgave, der venter dem, og alle er klar på at give alt, hvad de har, og lidt til.

Adgang for frivillige trænere og ledere samt ungdomsmedlemmer til Brügge kampen Frivillige trænere og ledere samt ungdomsmedlemmer der har betalt deres kontingent vil få mulighed for at få adgang til Europa League kvalifikationskampen mellem Brøndby og Brügge. Adgang vil foregå ved brug af træner/leder kortet eller ungdomsmedlemskortet som ved en normal Superliga kamp. Der vil dog KUN være adgang til Nordea tribunen til denne kamp.

Ændring Åbningstider Materialedepot Uge31 og Brøndby Cup I uge 31 er åbningsdagen flyttet fra Torsdag 31juli til Onsdag 30juli. Åbningstiden er uændret 17.00-18.30
Under Brøndby Cup er det ikke muligt at kontakte Materialedepotet på telefon.


U15P3: Sommerferie

U15P2: Sommerferie

U17 DM - så er vi i gang Så er vi i gang med forberedelserne til den nye sæson som byder på spændende udfordringer!

BIF's 100-MandsKlub støtter ungdomsafdelingen med 200 nye fodbolde Brøndbyernes IF har søgt om et tilskud til nye bolde hos 100-Mandsklubben, og de er netop blevet overrakt til materialemand Anders Schou samt U14-1 der i fællesskab modtog boldene på vegne af foreningen.

U-Talent; Træner/leder teamet 2014/2015

Adgang for frivillige trænere og ledere til Bolton kampen Frivillige trænere og ledere der har betalt deres kontingent vil få mulighed for at få adgang til kampen mellem Brøndby og Bolton. Adgang vil foregå ved brug af træner/leder kortet som ved en normal Superliga kamp.

Offensiven forstærkes 19-årige Amalie Thestrup vender tilbage til klubben der har været med til at udvikle hende.

3F Liga profil vender hjem til BIF Topspilleren Nanna Christiansen skifter tilbage til BIF fra BHS.

NYT om adgang for frivillige til Liverpool kampen Som tidligere annonceret her på siden, vil frivillige trænere og ledere der har betalt kontingent kunne få adgang til Liverpool kampen.
Læs mere i denne nyhed om hvordan du får adgang.


FC Clubcard foto bestillinger på vej og ny mulighed for at bestille FC Clubcard har udsendt de første bestillinger og fotoene leveres med PostDanmark.
FC Clubcard har åbnet shoppen igen så du kan stadig nå at bestille dine spillerfotos.
Har du ikke modtaget en kode/passkey pr sms, skal du bare skrive til kontakt@fcclubcard.com - Så får du en kode tilsendt.


De gjorde en forskel .... i frivillighedens tegn - 10 friske forældre klarede bodtjansen for pigeungdom på stadion til kampen ml. Brøndby- Sønderjydske. TAK FOR HJÆLPEN!

Spændende midtbane-talent til Brøndby 18-årige Mille Poulsen skifter til BIF fra Aarhus-klubben Skovbakken.

Afslutning i U-talent. Sæsonen er ved at gå på hæld for vore yngste talenter. U-talentafdelingen der strækker sig fra U10-U14 har holdt deres afslutning som denne gang måtte rykkes ud af klubhuset og ind i Laudrup lounge på grund af et stort antal tilmeldte.

BIF forlænger med tre spillere Emma Madsen, Chirine Lamti og Laura Larsen er også at finde i BIF-trøjen i næste sæson.

Mie Leth Jans vender hjem Brøndby IF har lavet en aftale med U23 landsholdspilleren Mie Leth Jans for hele den kommende sæson. Den alsidige forsvars- og midtbanespiller skifter fra BSF, hvor hun har været en central figur på deres hold.

U14P1: Årbog 2013/2014 U14 pigernes indlæg til den traditionsrige årbog.

U14P2: Vinder af SM "Final 4" i Helsinge 22. juni.

Brøndby Cup og baner Som alle sikkert ved bliver årets Brøndby Cup afviklet i perioden fra lørdag d. 26. juli til og med onsdag d. 30. juli. Derfor er al træning og alle kampe på vores træningsbaner aflyst i perioden da Brøndby Cup benytter alle baner.

Klubhuset holder sommerferie lukket Sommeren nærmer sig (håber vi) og det er tiden hvor klubhuset holder sommerferie lukket.
Fra lørdag d. 28. juni til og med søndag d. 20. juli vil der være ferie lukket i klubhuset.


Info til frivillige trænere og ledere om Liverpool kamp Frivillige trænere og ledere der har betalt deres kontingent vil få mulighed for at få adgang til kampen mellem Brøndby og Liverpool. Nærmere information om det praktiske vil blive annonceret her på siden når endelig plan foreligger.

U14P1: Referat : B93-HIK-Skjold vs Brøndbyernes IF 0-7 U14 pigerne vinder sjællandsmesterskabet med sejr i sidste kamp og har dermed også vundet The Double.

"Mød Bestyrelsen" torsdag d. 19 juni Da der afholdes afslutningsarrangement i klubbens cafeteria torsdag aften, vil repræsentanter fra bestyrelsen denne aften kunne kontaktes på forretningsførens kontor.

U14P1: Referat: Brøndbyernes IF vs BSF 7-0 Sikker sejr over velspillende BSF piger

U14D1 : U14-1 til turnering i Tyrkiet I pinsen var U14-1 i Tyrkiet og spille en 4-holdsturnering.
Læs mere ved klik på nyheden.


U14D1 : U14-1 med i stor turnering i Esbjerg Fra d. 28.-31. maj deltog vi i en international turnering i Esbjerg med deltagelse af 16 hold i U14 rækken.
Læs mere ved klik på nyheden..


U14P2: Klar til SM "Final 4" i Helsinge 22. juni.

U14P2: Madsby Cup - sølv til 9M holdet

U6D: En forlænget weekend med masser af fodbold!

Når en kæmpe takker af Brøndby-anfører Malene Marquard Olsen har bestemt sig for at indstille sin fodboldkarriere. Familien og den civile karriere kalder

Klubhuset lukket 2. Pinsedag Klubhuset vil holde lukket mandag d. 9. Juni. Hold der skal hente materialer skal aftale med banekontoret hvornår dette kan ske søndag d. 8/6.

Klubhusets administration holder lukket torsdag d. 12. juni om aftenen Grundet afvikling af ferie vil klubbens administration ikke være åben i den normale aftenåbningstid torsdag d. 12. juni.

U12D1: U12 udviklings rejser fra i vinters Det har været hårdt arbejde for både spillere/forældre og trænere. Specielt resultatmæssigt. Men det er også i modgang man ser hvad man er lavet af.
Læs mere ved klik på nyheden.


Brøndby IF's Kvinde 1 Pokalvinder 2014 For femte år i træk kunne anføreren for Kvinde 1 løfte DBU's pokal som synligt bevis på at Pokalturneringen endnu en gang blev vundet af Brøndbyernes IF.
Med en sikker 3-1 sejr over OB i Odense kunne glæden få frit løb for vores dejlige spillere da guldet blev hængt om halsen og pokalen hævet i vejret. En pokal vi nu får lov at beholde til ejerskab. Målheltene blev Theresa Nielsen, Julie Trustrup og Emma Madsen.
Et stort tillykke til pigerne og alle omkring holdet.


BRØNDBY IF ER POKALVINDER 2014 - 5. år i træk! Med en sikker 3-1 sejr mod OB i Odense kunne glæden få frit løb for vores dejlige spillere fra Vestegnen, da guldet blev hængt om halsen og pokalen hævet i vejret. En pokal vi nu får lov at beholde til ejerskab. Målheltene blev Theresa Nielsen, Julie Trustrup og Emma Madsen.

Fan bus til Kvindernes Pokalfinale Husk at der kører Fan busser til kvindernes pokalfinale i Odense. Der er afgang fra Brøndby Stadion torsdag d. 5/6 kl. 14:00.

Mit liv er Brøndby Mød Gitte Hertz. Hun er Brøndbyfan og en af kvindeholdets faste støtter.

Sejr og sølv til Brøndby - Nu handler det om pokalfinalen! Med en fin slutspurt fik BIF sat vores kommende pokalfinalemodstander OB til vægs med 4-1 i sidste hjemmekamp i sæsonen. Samtidig gjorde Fortuna Hjørring det nødvendige i Aarhus mod Skovbakken og det betyder at de løber med mesterskabet i år.

U14P1: Referat: Herlufholm GF - Brøndbyernes IF 1-5 Torden, lyn og hagl som optakt til topopgør

Solid sejr over BSF 2-0 stod der på lystavlen efter dagens 3F Liga kamp mod "naboerne" fra Ballerup på Brøndby Stadion bane 2. Læs mere her.

U14D2 : Knusende sejr til U 14-2 i pokalfinalen

Støt Brøndbyernes IF Nu har du mulighed for at støtte amatør afdelingen, ved at købe et flot armbånd, der både markerer vores 50 års jubilæum og vores slogan SUPRA SOCIETATEM NEMO.
Se armbåndene og priserne i denne nyhed.


U14D1 : U14 vandt pokalturneringen!

Champions League kvalifikation i hus Med en sikker 4-0 sejr over Skovbakken kunne BIF glade drage hjem over broerne til Sjælland. Dermed er vi fortsat 4 point efter Fortuna Hjørring i 3F Ligaen, hvor der resterer 3 runder. Samtidig betyder resultatet at 2. pladsen og dermed kvalifikation til Champions League er sikret. Læs mere her om kampen fra assistentræner Flemming "Køge" Petersen der har skrevet en lille rapport.

U-Talent; Pokal triumf for U14 og U13

U11-1 : EN FORNØJELSE!!! Læs mere ved klik på nyheden.

U14P1: Referat: Brøndbyernes IF vs Himmelev/Vindinge 5-0 Andendagsgilde i mere ydmyge rammer

U14P1: Pokalvindere 2014 Overbevisende sejr over Kalundborg GB i Faxe Kondi Ungdomspokalen.

Materialedepotet Ændrede Åbningstider. Materialedepotet holder lukket Kr.Himmelfartsdag 29maj og Grundlovsdag 05jun. Der vil ekstraordinært være åbent onsdag 04jun 17.00-18.30.
I akutte tilfælde kan Anders mellem 09.00-15.00 på hverdage kontaktes på 5097 2113 for aftale.


Opdatering omkring bustur til pokalfinale i Odense Det er med stor glæde at vi har indgået et samarbejde med Brøndby Support om busturen til Odense. Det er derfor nu Brøndby Support der er arrangør og dem i skal henvende jer til. Find link til mere information i denne nyhed.

Uendelige bunker af vasketøj Her er der styr på kamptøjet, boldene og alle keglerne. Mød Klubhusets praktiske gris.

Fanbus til Odense - spred budskabet. Til pokalfinalen for kvinder mod OB i Odense, Grundlovsdag 5. juni kl. 17, vil vi arrangere tur for fans. Læs mere her.

U6D: Brøndby IF U6 Stævne 2014

Ferieafvikling i klubhusets administration I perioden den 7. - 22. juni afvikles ferie i klubbens administration. Dette betyder at der vil være meget begrænset mulighed for at komme i kontakt med klubbens administration i dagtimerne.

Laura Larsen helt i overtiden Med en smal sejr på 2-1 over KoldingQ, hvor Laura Larsen tre minutter inde i overtiden headede de blå-gule til sejren, holdt Brøndby IF fast i håbet om stadig at blande sig i guldkampen. Det blev en svær kamp mod et Kolding-hold der bed godt fra sig, mens BIF spillede langt under vanligt niveau.

Banelukninger onsdag d. 14. maj På grund af den megen regn det sidste døgns tid, er alle græsbaner nord for motorvejen lukket i dag onsdag. Kunstgræsbanerne nord for motorvejen og alle baner syd for motorvejen er åbne. Kontroller med bane kontoret hvilken bane i skal anvende i dag.

U14D1 Pokal finale

U14D1 : Hold til Esbjerg Elite Cup

U14D1 : Stadig ubesejret U14-1 har siden sidst spillet 1 pokalkamp og 8 turneringskampe i SBU Mesterrækken, og vi er stadig ubesejret.

Tungt nederlag i topbraget Med et 2-0 nederlag til Fortuna Hjørring kom BIF et stykke væk fra mesterskabet. Med 4 point op til 1. pladsen skal vi nu håbe på hjælp fra andre hold i de næste 4 runder før vi i sidste runde slutter sæsonen af oppe i Hjørring. Derudover skal vi naturligvis selv sørge for at vinde de resterende kampe.

U14P1: Referat: Solrød FC vs Brøndbyernes IF 0-7

Sommerfest for frivillige Så er det atter tid til sommerfest for alle klubbens frivillige trænere og ledere. I år afholdes festen i Tjørnehøj Hallen lørdag d. 14. juni kl. 17.30.

Træneren har ordet Peer Lisdorf fortæller her om tilstanden på holdet, og om hvordan de vil forsøge at spille mod Fortuna Hjørring imorgen.

U13 i pokal finalen

Søndagsfest med tre kampe i træk. I samarbejde med Seniorafdelingen er der lagt op til fællesskab, hygge og god fodbold. Læs meget mere her: http://brondbyif.net/news/newsShow.aspx?id=120656 Vi glæder os - ses vi?

Sammen I Brøndby - Klubfest søndag på bane 2 Vi er glade for at kunne præsentere et stort arrangement på søndag når Seniorafdelingen og Kvindeafdelingen i fællesskab står for en fantastisk fodboldbegivenhed for klubben på bane 2, som ender på stadion.

U14P1: Referat: Brøndbyernes IF vs Melby-Liseleje IF. 4-0 Pligtsejr over Melby-Liseleje

U-Talent : U-TALENT AFD. PÅ BESØG HOS AGF Første weekend i maj tog U12, U11 og U10 fra Brøndby IF?s ungtalent-afdeling over bælterne for at besøge AGF?s ditto

2-1 Sejr i Odense På to mål af Sanne Troelsgaard ude mod OB fortsætter BIF den gode stime af resultater. Dermed er Vestegnens piger fortsat kun 1 point efter Fortuna Hjørring. Netop Fortuna er næste modstander i hvad der bliver et vaskeægte guldbrag på Brøndby Stadion Bane 2. Kampen er på søndag d. 11. maj kl. 14. Kom gerne ud i god tid for allerede kl. 12 spiller herresenior 2 holdet Serie 1 kamp på samme bane, og så kan man slutte hele dagen af med Superligafodbold kl. 17 på stadion. Det bliver en stor Brøndbydag!

Jublende lykkelig Theresa Nielsen Efter den samlet semifinalesejr over Fortuna Hjørring, var det en meget tilfreds Theresa Nielsen som vi fangede dagen derpå. Hun kan berette om et hold i topform, hvor stemningen er rigtig god. Desuden ser hun frem imod d. 11. maj, hvor der er dømt guldbrag på bane 2.

 
Opgaver til kampene
Til kampene er der opgaver til både spillere og forældre. På oversigten her kan I se, forældreopgaverne. Spilleropgaverne fremgår hver uge af kampinfo på hjemmesi


Kampe/Stilling U19-3Træningstider U19-3
Start Slut Mødetid Spillested Mødested


Træner/Leder U19-3
Træner --- Træner ---


Velkommen til U19-3Kampe/Stilling U19-2Kalender U19-2Træningstider U19-2
Start Slut Mødetid Spillested Mødested


Træner/leder U19-2
Træner Lennart Kragh Træner Sim


Velkommen til U19-2Massør
Fys. Idrætsmassør Signe Ransdam


Skadesbehandler
Fysioterapeut Thomas Flindt


Velkommen til U17-6Træner/Leder U17-6
Træner Hajg Zanazanian Træner


Træningstider U17-6
Dag Start Slut Mødetid Spillested Mødested


Kampe/Stilling U17-6Kampe/stilling U17-3Træningstider
Dag Start Slut  


Træner/leder
Træner           &


Velkommen til 2003-6Træningstider
Dag Start Slut  


Træner/leder
Træner           &


Velkommen til 2002-4Velkommen til U9-2Stævner/Kampe
Stævne Dato    


SpillertrupTræningstider
Fra 01. august 2014 Dag Start Slut Mødetid Bane


Trænere/Ledere
Træner Henrik Helleskov-Duus


Velkommen til U9-1
August 2014


Trænere/Ledere
Foto på vej              &


Træningstider
Fra 11. august 2014 Dag Start Slut Mødetid Mødested


Stævner/Kampe
Hvem skal spille hvilke stævner Stævne Dato Spillere


Spillertrup
Regitze E. Boesen 22.08.07 (


Billeder fra kampen mod Gadstrup d. 6. april 2014
  https://plus.google.com/photos/104224650249737964605/albums/5996861493344195505?authkey=COfc5a_6vJCEAg


Paradedragter
På Materialedepotet findes et antal paradedragter (blå trøje og sorte bukser) som kan lånes til spillere. Det anbefales at reservere i god tid pr. mail da der i perioder er r


Velkommen til Mikro afdelingen i Brøndby IF
  Hej Jeg hedder Jan Kristensen og er afdelingsleder i Mikro afdelingen i Brøndbyernes IF.


Billeder fra træningskampen mod Kastrup d. 29. marts 2014
 Fotos: Rasmus Lykke  


BillederSpillertrup
U9-4 : Spillertrup Herunder finder du spillertruppen for U9-4 Vincent Zacho 09-01-2005  &


Træningstider
Dag Start Slut Spillested Tirsdag


Trænere og Holdleder for U9-4
Træner Ole Rav Træner Bojan


Velkommen ti 2005-4
 


Billeder Internt IndendørsBilleder TeamBuilding U12-1Træningstider forår 2014
Mandag 18.00-19.30 Omklædning 12 Onsdag 18.00-19.30 Omklædning 12


Træner/Leder
Træner Jan Forsberg Petersen Træner


Velkommen 2004-599-3
 


Billeder Træningslejr 28feb-02mar14Billeder Tyrkiet 2014Blåt hold
Nr. 2 Kevin Weisleder 17.06.08 Nr. 3


Spillertrup 2006-3
         Adam Vester Ayman


LederteamBillederForventninger til spillere og trænere i U-Talent afd.
Vi forventer følgende af vores spillere: 1)         Træningsparathed / læringsparathed 2)     &


testsideVelkommen til U-TalentAlovera
  Køb dine kosttilskud og kropsplejeprodukter hos ALOEVERAKOMPAGNIET støt din klub med 20% læse mere her Pristliste


Kalender Specifik TræningSpillertruppen
Nr. 1 Katrine Ab


Oversigter over træningstider
Sommertider 2014 Efterår 2014 Vintertid 2013-2014 Træningstider 2013-2014 Weekend tider


Den gamle menu
På denne side ser du den gamle menu til venstre og kan derfra finde det du søger


Sundhedssektor
Læge Lillian Tobin Fysioterapeut Bet


Træner/leder
Cheftræner Peer Lisdorf Assistenttræner


Bliv frivillig træner/holdleder i Brøndbyernes IF
Frivillig - hvorfor? Brøndbyernes IF er en forening, der bygger på frivilligt, ulønnet arbejde. Vi har altid brug for flere, der vil støtte foreningen og være m


Frivillig i Brøndbyernes IF
Kunne du tænke dig at give en hånd med i Brøndby IF Brøndbyernes IF bygger sit arbejde på frivillig tjeneste, og derfor har vi altid brug for folk, som vil


Kontaktpersoner
Her kan du se, hvem du skal kontakte, hvis du ønsker at starte til fodbold i Brøndbyernes IF 


Velkomst
Hvad forventer foreningen af mig som medlem? Vi forventer, at vores medlemmer i deres medlemskab har klubbens værdier som ledetråd. Vi forventer, at vores medlemmer har respekt for


14. Louise Herrun
Spiller nr.  14 Navn  Louise Herrun Fød


17. Viktoria Bindslev
Spiller nr.  17 Navn  Viktoria Bindslev F&osla


19. Josephine Madsen
Spiller nr.  19 Navn  Josephine Madsen 


20. Freja Magnussen
Foto er på vej Spiller nr.  20 Navn  Freja Magnussen


18. Chabrina Hansen
Spiller nr.  18  Navn Chabrina Hansen Fø


16. Therese Ibsen
Spiller nummer  16 Navn Therese Ibsen Fød


Facebook - Ungdom Elite og KSAflysninger på skoler og i Brøndby Hallen
Fra tid til anden er det desværre nødvendigt for kommunen og/eller Brøndby Hallen at aflyse vores træningstider. En oversigt over kendte aflysninger vil løbende


Talent truppen
     01. Isabella Schwartz Position: Keeper Født: 11. november 1996


Visning af Holdsport.dk-kalender
Du har mulighed for automatisk at få vist holdets Holdsport.dk-kalender i din egen kalender, fx på din smartphone, din tablet eller din almindelige computer. Væ


Udlån af Udebanetøj
Udebanesæt kan lånes på Materialedepotet.  Vi har 10 sæt til udlån fra str. 10-12 og op til str. XXL. Tøjet er Sort/Sort/Sort


Kalender U17-5Kampe/Stilling U17-5Kampe/Stilling U17-4Træningstider U17-5
  Dag Start Slut Mødetid Spillested Mø


Velkommen til U17-5Brøndby Cup 2014
Brøndby Cup 2014 - og program for hele uge 31 Vi spiller Brøndby Cup i U17 eliterækken i dagene 26/7 til 30/7. Rækken hedder Q2 for dem der vil føl


Træner/Leder U17-5
Træner Nicklas Danielsen Træner


Hold og årgange
I fodbold operere man med en holdbegreber som f.eks. U-12. Det betyder at ved sæsonstart (sommer) skal alle piger i en årgang (kalenderår) være under 12 år ga


Sæsonen 2012/13 - Fra guld til mere guld
Brøndby IF U16-1 2012-13 Vinder af Brøndby Cup, Vinder af Elite 1, Vinder af Åsane Cup, Pokalmestre og Sjællandsmestre   Brøn


KalenderKalender
Fra august 2014


Stævner/Kampe
Stævner i efteråret Stævne Dato Jyske 3 bold - Ledøje


Spillertrup
 


Kalender
Kalender Denne kalender viser automatisk indholdet fra holdets kalender på Holdsport.dk. Når vi ændrer noget på Holdsport.dk, kan der gå et stykke tid, fø


Spillertrup
   


Spillertrup
 


Træningstider
  Dag Start Slut Mødetid Spillested Mø


Træningstider
  Dag Start Slut Mødetid Spillested Mø


Træningstider
  Dag Start Slut Mødetid Spillested Mø


Træningstider
  Dag Start Slut Mødetid Spillested Mø


Træningstider
  Dag Start Slut Mødetid Spillested Mø


 
Love for Brøndbyernes IdrætsforeningDR