Opstarten er i fuld gang Der er blevet spillet to træningkampe og der resterer en enkelt før det går løs i 3F Ligaen. Læs mere her.

Vaskeriet Lukket 31jul-01aug Grundet afspadsering er vaskeriet ubemandet tor-fre 31jul-01aug begge dage inkl.
Er vask nødvendigt henvises til selvbetjening. Kun træner og ledere har afgang til dette.


Fenerbahçe-Sevilla på Brøndby Stadion Alle medlemmer af Brøndbyernes IF som har betalt kontingent kan få udleveret en billet til kampen mellem Fenerbahçe-Sevilla der spilles på Brøndby Stadion lørdag d. 2. august kl. 20:30. Billetter kan afhentes på klubbens kontor hos forretningsføren torsdag d. 31. juli i tidsrummet 16:00-18:00.

Kvindelandsholds samling 29-30juli 8 Brøndby spillere indkaldt til samling

U-Talent til Brøndby Cup

Adgang for frivillige trænere og ledere samt ungdomsmedlemmer til Brügge kampen Frivillige trænere og ledere samt ungdomsmedlemmer der har betalt deres kontingent vil få mulighed for at få adgang til Europa League kvalifikationskampen mellem Brøndby og Brügge. Adgang vil foregå ved brug af træner/leder kortet eller ungdomsmedlemskortet som ved en normal Superliga kamp. Der vil dog KUN være adgang til Nordea tribunen til denne kamp.

Ændring Åbningstider Materialedepot Uge31 og Brøndby Cup I uge 31 er åbningsdagen flyttet fra Torsdag 31juli til Onsdag 30juli. Åbningstiden er uændret 17.00-18.30
Under Brøndby Cup er det ikke muligt at kontakte Materialedepotet på telefon.


U15P3: Sommerferie

U15P2: Sommerferie

U17 DM - så er vi i gang Så er vi i gang med forberedelserne til den nye sæson som byder på spændende udfordringer!

BIF's 100-MandsKlub støtter ungdomsafdelingen med 200 nye fodbolde Brøndbyernes IF har søgt om et tilskud til nye bolde hos 100-Mandsklubben, og de er netop blevet overrakt til materialemand Anders Schou samt U14-1 der i fællesskab modtog boldene på vegne af foreningen.

U-Talent; Træner/leder teamet 2014/2015

Adgang for frivillige trænere og ledere til Bolton kampen Frivillige trænere og ledere der har betalt deres kontingent vil få mulighed for at få adgang til kampen mellem Brøndby og Bolton. Adgang vil foregå ved brug af træner/leder kortet som ved en normal Superliga kamp.

Offensiven forstærkes 19-årige Amalie Thestrup vender tilbage til klubben der har været med til at udvikle hende.

3F Liga profil vender hjem til BIF Topspilleren Nanna Christiansen skifter tilbage til BIF fra BHS.

NYT om adgang for frivillige til Liverpool kampen Som tidligere annonceret her på siden, vil frivillige trænere og ledere der har betalt kontingent kunne få adgang til Liverpool kampen.
Læs mere i denne nyhed om hvordan du får adgang.


FC Clubcard foto bestillinger på vej og ny mulighed for at bestille FC Clubcard har udsendt de første bestillinger og fotoene leveres med PostDanmark.
FC Clubcard har åbnet shoppen igen så du kan stadig nå at bestille dine spillerfotos.
Har du ikke modtaget en kode/passkey pr sms, skal du bare skrive til kontakt@fcclubcard.com - Så får du en kode tilsendt.


Vi holder sommerferie og er tilbage d. 11. august

Sommerferie ses til august

Så starter sommetræningen op for de nye U9 piger (2007 og 2006) Tilmelding sker via holdsport.dk

Spændende midtbane-talent til Brøndby 18-årige Mille Poulsen skifter til BIF fra Aarhus-klubben Skovbakken.

Afslutning i U-talent. Sæsonen er ved at gå på hæld for vore yngste talenter. U-talentafdelingen der strækker sig fra U10-U14 har holdt deres afslutning som denne gang måtte rykkes ud af klubhuset og ind i Laudrup lounge på grund af et stort antal tilmeldte.

BIF forlænger med tre spillere Emma Madsen, Chirine Lamti og Laura Larsen er også at finde i BIF-trøjen i næste sæson.

Mie Leth Jans vender hjem Brøndby IF har lavet en aftale med U23 landsholdspilleren Mie Leth Jans for hele den kommende sæson. Den alsidige forsvars- og midtbanespiller skifter fra BSF, hvor hun har været en central figur på deres hold.

U14P1: Årbog 2013/2014 U14 pigernes indlæg til den traditionsrige årbog.

U13P1: Sommertræning Husk tilmelding via holdsport.dk

U14P2: Vinder af SM "Final 4" i Helsinge 22. juni.

Brøndby Cup og baner Som alle sikkert ved bliver årets Brøndby Cup afviklet i perioden fra lørdag d. 26. juli til og med onsdag d. 30. juli. Derfor er al træning og alle kampe på vores træningsbaner aflyst i perioden da Brøndby Cup benytter alle baner.

Klubhuset holder sommerferie lukket Sommeren nærmer sig (håber vi) og det er tiden hvor klubhuset holder sommerferie lukket.
Fra lørdag d. 28. juni til og med søndag d. 20. juli vil der være ferie lukket i klubhuset.


Info til frivillige trænere og ledere om Liverpool kamp Frivillige trænere og ledere der har betalt deres kontingent vil få mulighed for at få adgang til kampen mellem Brøndby og Liverpool. Nærmere information om det praktiske vil blive annonceret her på siden når endelig plan foreligger.

U14P1: Referat : B93-HIK-Skjold vs Brøndbyernes IF 0-7 U14 pigerne vinder sjællandsmesterskabet med sejr i sidste kamp og har dermed også vundet The Double.

"Mød Bestyrelsen" torsdag d. 19 juni Da der afholdes afslutningsarrangement i klubbens cafeteria torsdag aften, vil repræsentanter fra bestyrelsen denne aften kunne kontaktes på forretningsførens kontor.

U14P1: Referat: Brøndbyernes IF vs BSF 7-0 Sikker sejr over velspillende BSF piger

U14D1 : U14-1 til turnering i Tyrkiet I pinsen var U14-1 i Tyrkiet og spille en 4-holdsturnering.
Læs mere ved klik på nyheden.


U14D1 : U14-1 med i stor turnering i Esbjerg Fra d. 28.-31. maj deltog vi i en international turnering i Esbjerg med deltagelse af 16 hold i U14 rækken.
Læs mere ved klik på nyheden..


U14P2: Klar til SM "Final 4" i Helsinge 22. juni.

U12P1: Madsby Pigecup Mestre 2014 Man kan som træner jo fortælle alle mulige ting omkring sit hold hen over et helt år. Men jeg vil denne gang vælge at beskrive en meget sigende trænings weekend i Madsby, så læseren får et billede af hvordan et hold udvikler sig. Denne weekend kan godt beskrive hvordan U12 pigerne har udviklet sig over denne sæson.

U14P2: Madsby Cup - sølv til 9M holdet

U6D: En forlænget weekend med masser af fodbold!

Når en kæmpe takker af Brøndby-anfører Malene Marquard Olsen har bestemt sig for at indstille sin fodboldkarriere. Familien og den civile karriere kalder

Klubhuset lukket 2. Pinsedag Klubhuset vil holde lukket mandag d. 9. Juni. Hold der skal hente materialer skal aftale med banekontoret hvornår dette kan ske søndag d. 8/6.

Klubhusets administration holder lukket torsdag d. 12. juni om aftenen Grundet afvikling af ferie vil klubbens administration ikke være åben i den normale aftenåbningstid torsdag d. 12. juni.

U12D1: U12 udviklings rejser fra i vinters Det har været hårdt arbejde for både spillere/forældre og trænere. Specielt resultatmæssigt. Men det er også i modgang man ser hvad man er lavet af.
Læs mere ved klik på nyheden.


Brøndby IF's Kvinde 1 Pokalvinder 2014 For femte år i træk kunne anføreren for Kvinde 1 løfte DBU's pokal som synligt bevis på at Pokalturneringen endnu en gang blev vundet af Brøndbyernes IF.
Med en sikker 3-1 sejr over OB i Odense kunne glæden få frit løb for vores dejlige spillere da guldet blev hængt om halsen og pokalen hævet i vejret. En pokal vi nu får lov at beholde til ejerskab. Målheltene blev Theresa Nielsen, Julie Trustrup og Emma Madsen.
Et stort tillykke til pigerne og alle omkring holdet.


BRØNDBY IF ER POKALVINDER 2014 - 5. år i træk! Med en sikker 3-1 sejr mod OB i Odense kunne glæden få frit løb for vores dejlige spillere fra Vestegnen, da guldet blev hængt om halsen og pokalen hævet i vejret. En pokal vi nu får lov at beholde til ejerskab. Målheltene blev Theresa Nielsen, Julie Trustrup og Emma Madsen.

Fan bus til Kvindernes Pokalfinale Husk at der kører Fan busser til kvindernes pokalfinale i Odense. Der er afgang fra Brøndby Stadion torsdag d. 5/6 kl. 14:00.

Mit liv er Brøndby Mød Gitte Hertz. Hun er Brøndbyfan og en af kvindeholdets faste støtter.

Sejr og sølv til Brøndby - Nu handler det om pokalfinalen! Med en fin slutspurt fik BIF sat vores kommende pokalfinalemodstander OB til vægs med 4-1 i sidste hjemmekamp i sæsonen. Samtidig gjorde Fortuna Hjørring det nødvendige i Aarhus mod Skovbakken og det betyder at de løber med mesterskabet i år.

U14P1: Referat: Herlufholm GF - Brøndbyernes IF 1-5 Torden, lyn og hagl som optakt til topopgør

Solid sejr over BSF 2-0 stod der på lystavlen efter dagens 3F Liga kamp mod "naboerne" fra Ballerup på Brøndby Stadion bane 2. Læs mere her.

U14D2 : Knusende sejr til U 14-2 i pokalfinalen

Støt Brøndbyernes IF Nu har du mulighed for at støtte amatør afdelingen, ved at købe et flot armbånd, der både markerer vores 50 års jubilæum og vores slogan SUPRA SOCIETATEM NEMO.
Se armbåndene og priserne i denne nyhed.


U14D1 : U14 vandt pokalturneringen!

Champions League kvalifikation i hus Med en sikker 4-0 sejr over Skovbakken kunne BIF glade drage hjem over broerne til Sjælland. Dermed er vi fortsat 4 point efter Fortuna Hjørring i 3F Ligaen, hvor der resterer 3 runder. Samtidig betyder resultatet at 2. pladsen og dermed kvalifikation til Champions League er sikret. Læs mere her om kampen fra assistentræner Flemming "Køge" Petersen der har skrevet en lille rapport.

U-Talent; Pokal triumf for U14 og U13

U11-1 : EN FORNØJELSE!!! Læs mere ved klik på nyheden.

U14P1: Referat: Brøndbyernes IF vs Himmelev/Vindinge 5-0 Andendagsgilde i mere ydmyge rammer

U14P1: Pokalvindere 2014 Overbevisende sejr over Kalundborg GB i Faxe Kondi Ungdomspokalen.

Materialedepotet Ændrede Åbningstider. Materialedepotet holder lukket Kr.Himmelfartsdag 29maj og Grundlovsdag 05jun. Der vil ekstraordinært være åbent onsdag 04jun 17.00-18.30.
I akutte tilfælde kan Anders mellem 09.00-15.00 på hverdage kontaktes på 5097 2113 for aftale.


Opdatering omkring bustur til pokalfinale i Odense Det er med stor glæde at vi har indgået et samarbejde med Brøndby Support om busturen til Odense. Det er derfor nu Brøndby Support der er arrangør og dem i skal henvende jer til. Find link til mere information i denne nyhed.

Uendelige bunker af vasketøj Her er der styr på kamptøjet, boldene og alle keglerne. Mød Klubhusets praktiske gris.

Fanbus til Odense - spred budskabet. Til pokalfinalen for kvinder mod OB i Odense, Grundlovsdag 5. juni kl. 17, vil vi arrangere tur for fans. Læs mere her.

U6D: Brøndby IF U6 Stævne 2014

Ferieafvikling i klubhusets administration I perioden den 7. - 22. juni afvikles ferie i klubbens administration. Dette betyder at der vil være meget begrænset mulighed for at komme i kontakt med klubbens administration i dagtimerne.

Laura Larsen helt i overtiden Med en smal sejr på 2-1 over KoldingQ, hvor Laura Larsen tre minutter inde i overtiden headede de blå-gule til sejren, holdt Brøndby IF fast i håbet om stadig at blande sig i guldkampen. Det blev en svær kamp mod et Kolding-hold der bed godt fra sig, mens BIF spillede langt under vanligt niveau.

Banelukninger onsdag d. 14. maj På grund af den megen regn det sidste døgns tid, er alle græsbaner nord for motorvejen lukket i dag onsdag. Kunstgræsbanerne nord for motorvejen og alle baner syd for motorvejen er åbne. Kontroller med bane kontoret hvilken bane i skal anvende i dag.

U14D1 Pokal finale

U14D1 : Hold til Esbjerg Elite Cup

U14D1 : Stadig ubesejret U14-1 har siden sidst spillet 1 pokalkamp og 8 turneringskampe i SBU Mesterrækken, og vi er stadig ubesejret.

Tungt nederlag i topbraget Med et 2-0 nederlag til Fortuna Hjørring kom BIF et stykke væk fra mesterskabet. Med 4 point op til 1. pladsen skal vi nu håbe på hjælp fra andre hold i de næste 4 runder før vi i sidste runde slutter sæsonen af oppe i Hjørring. Derudover skal vi naturligvis selv sørge for at vinde de resterende kampe.

U14P1: Referat: Solrød FC vs Brøndbyernes IF 0-7

Sommerfest for frivillige Så er det atter tid til sommerfest for alle klubbens frivillige trænere og ledere. I år afholdes festen i Tjørnehøj Hallen lørdag d. 14. juni kl. 17.30.

Træneren har ordet Peer Lisdorf fortæller her om tilstanden på holdet, og om hvordan de vil forsøge at spille mod Fortuna Hjørring imorgen.

U13 i pokal finalen

Søndagsfest med tre kampe i træk. I samarbejde med Seniorafdelingen er der lagt op til fællesskab, hygge og god fodbold. Læs meget mere her: http://brondbyif.net/news/newsShow.aspx?id=120656 Vi glæder os - ses vi?

Sammen I Brøndby - Klubfest søndag på bane 2 Vi er glade for at kunne præsentere et stort arrangement på søndag når Seniorafdelingen og Kvindeafdelingen i fællesskab står for en fantastisk fodboldbegivenhed for klubben på bane 2, som ender på stadion.

U14P1: Referat: Brøndbyernes IF vs Melby-Liseleje IF. 4-0 Pligtsejr over Melby-Liseleje

U-Talent : U-TALENT AFD. PÅ BESØG HOS AGF Første weekend i maj tog U12, U11 og U10 fra Brøndby IF?s ungtalent-afdeling over bælterne for at besøge AGF?s ditto

2-1 Sejr i Odense På to mål af Sanne Troelsgaard ude mod OB fortsætter BIF den gode stime af resultater. Dermed er Vestegnens piger fortsat kun 1 point efter Fortuna Hjørring. Netop Fortuna er næste modstander i hvad der bliver et vaskeægte guldbrag på Brøndby Stadion Bane 2. Kampen er på søndag d. 11. maj kl. 14. Kom gerne ud i god tid for allerede kl. 12 spiller herresenior 2 holdet Serie 1 kamp på samme bane, og så kan man slutte hele dagen af med Superligafodbold kl. 17 på stadion. Det bliver en stor Brøndbydag!

Jublende lykkelig Theresa Nielsen Efter den samlet semifinalesejr over Fortuna Hjørring, var det en meget tilfreds Theresa Nielsen som vi fangede dagen derpå. Hun kan berette om et hold i topform, hvor stemningen er rigtig god. Desuden ser hun frem imod d. 11. maj, hvor der er dømt guldbrag på bane 2.

Brøndby i Pokalfinalen mod OB Med et 0-0 resultat hjemme i returopgøret og samlet 2-1 mod Fortuna Hjørring i pokalsemifinalen, kvalificerede BIF's kvinder sig til finalen der spilles Grundlovsdag 5. juni. Flotte 374 tilskuere så Brøndbys heltinder levere den 5. pokalfinale i træk. Spillested bliver enten i Brøndby eller Odense og vil blive offentliggjort d. 2. maj. Vi vender tilbage med mere info senere.

Ferieafvikling i Materialerummet Anders afholder i ferie i perioden 10.-18. maj og det vil derfor ikke være muligt at kontakte Materialedepotet på telefon 5097 2113 i denne periode, der vil dog være normalt åbent på materialedepotet torsdag 15. maj kl.17.00 til 18.30.
Vaskeriet er mandag d. 12. maj til torsdag d. 15. maj bemandet med afløser.


Miniputafdelingen på træningslejre I de første weekender af april måned 2014 var der planlagt træningslejre for miniputafdelingens hold i respektive U11 og U10 årgangen, for det er jo ved at være en tradition, at vi op til turneringsstart samles for at styrke de sociale relationer og dygtiggøre os på fodboldbanerne.

Hjælp i forbindelse med fotografering af alle hold Vi står foran og skal have taget holdfoto af alle vores hold, og i den forbindelse har vi brug for nogle frivillige hænder til at hjælpe med slagets gang.

Pokalbrag onsdag på bane 2 Skal Brøndbys kvinder for 5. år i træk i pokalfinalen?

KS3: 7-4 mod Holbæk

U12D1 : Altinordu i påsken Vi har haft en god tur i påsken socialt, sportsligt har vi manglet 10-15% i begge felter.
Læs mere ved klik på nyheden


KS3: vinder af Oberhavel Girls Cup

U14P2: Løbetest på atletikbane På en dejlig solskinsdag fik pigerne mulighed for at vise deres evne til at løbe.

Sikker sejr over BSF Med en 3-0 sejr i Ballerup holdt Brøndby snor i Fortuna Hjørring i toppen af 3F Ligaen. Målscorerne var Simone Boye (2) og Katrine Veje.

U-Talent : From Youth Talent to Brøndby Masterclass ?For os er det vigtigt, at de bedste og mest udviklingsparate får muligheden for at træne og spille kampe med spillere der har samme høje niveau i en tidlig alder.?

JUBILÆUMSBANKO - Millioner til Ungdomsarbejdet Tag naboer og hele familien med.
Torsdag d. 1. maj kl. 18:30 i Bankohallen på Park Alle 289. (Et Schmeichel udkast fra Kirkebjerg Torv)


Ændret aftenåbning på administrationen mandag d. 28. april På grund af mødeaktivitet er der ændret på aftenåbningstiden på klubbens administration mandag d. 28. april. Administrationen vil denne aften have åbent i tidsrummet 18:00-19:00.

En ny Pigeraket lander på Vestegnen Alle 5-11-årige piger kan få en helt speciel oplevelse, når DBU's Pigeraket besøger Brøndbyernes IF. Pigerne kommer på fodboldrumrejse og skal prøve kræfter med Saturn, Merkur og Mars.

Stor Brøndby succes i Sverige Guld og bronze til Brøndby piger i stærkt besat svensk påske turnering.
Det er lidt af en tradition, at Brøndbys bedste pigehold deltager i Future Cup i påsken - og i år var det fjerde år i træk, at de bedste piger drog til Göteborg for at prøve kræfter med de svenske hold.


U14P1: Referat: Brøndbyernes IF vs Kalundborg GB. 5-0

Fuld fart over Brøndbys børn Vi mødes her på stadion
Brøndby er vor's by,
nu skal vi bruge muskler
(...) bragede de klare børnestemmer i højtalerne ud over boldbanerne foran Brøndby IF's klubhus, da idrætsdagen for børnehaver 'Bobler og bombastiske muskler' blev åbnet onsdag d. 23. april.


U12P2: Nyt til u12-2 lidt opsummeringer....

U11D1 : DET LANGE, SEJE TRÆK... "Hårdt arbejde overvinder talentet, hvis talentet ikke arbejder hårdt"
Læs mere ved klik på nyheden


Optakt: Støt pigerne til søndagens lokalopgør Når Brøndbys kvinder på søndag liga-naboerne BSF i Ballerup i DM slutspillets 3. runde, vil det for to af BIF-spillerne være et gesyn med deres gamle hjemmebane.

 
Træningstider
Dag Start Slut  


Træner/leder
Træner           &


Velkommen til 2003-6Træningstider
Dag Start Slut  


Træner/leder
Træner           &


Velkommen til 2002-4Velkommen til U9-2Stævner/Kampe
Stævne Dato    


SpillertrupTræningstider
Fra 01. august 2014 Dag Start Slut Mødetid Bane


Trænere/Ledere
Træner Henrik Helleskov-Duus


Velkommen til U9-1Trænere/Ledere
Foto på vej              &


Træningstider
Fra 11. august 2014 Dag Start Slut Mødetid Mødested


Stævner/Kampe
Hvem skal spille hvilke stævner Stævne Dato Spillere


Spillertrup
Regitze E. Boesen 22.08.07 (


Billeder fra kampen mod Gadstrup d. 6. april 2014
  https://plus.google.com/photos/104224650249737964605/albums/5996861493344195505?authkey=COfc5a_6vJCEAg


Paradedragter
På Materialedepotet findes et antal paradedragter (blå trøje og sorte bukser) som kan lånes til spillere. Det anbefales at reservere i god tid pr. mail da der i perioder er r


Velkommen til Mikro afdelingen i Brøndby IF
  Hej Jeg hedder Jan Kristensen og er afdelingsleder i Mikro afdelingen i Brøndbyernes IF.


Billeder fra træningskampen mod Kastrup d. 29. marts 2014
 Fotos: Rasmus Lykke  


BillederSpillertrup
U9-4 : Spillertrup Herunder finder du spillertruppen for U9-4 Vincent Zacho 09-01-2005  &


Træningstider
Dag Start Slut Spillested Tirsdag


Trænere og Holdleder for U9-4
Herunder finder du kontaktoplysninger for trænere og holdleder for U9-4       


Velkommen til hjemmesiden for U9-4
 


Billeder Internt IndendørsBilleder TeamBuilding U12-1Træningstider forår 2014
Mandag 18.00-19.30 Omklædning 12 Onsdag 18.00-19.30 Omklædning 12


Træner/Leder
Træner Jan Forsberg Petersen Træner


Velkommen 2004-599-3
 


Billeder Træningslejr 28feb-02mar14Billeder Tyrkiet 2014Blåt hold
Nr. 2 Kevin Weisleder 17.06.08 Nr. 3


Spillertrup 2006-3
         Adam Vester Ayman


Målmandsræning U13D1LederteamBillederForventninger til spillere og trænere i U-Talent afd.
Vi forventer følgende af vores spillere: 1)         Træningsparathed / læringsparathed 2)     &


testsideVelkommen til U-TalentBrøndby Pige Cup 7-mands indendørsstævne U18-U16-U14-U12-U10 8. ? 9. marts 2014
Brøndby Pige Cup 7-mands indendørsstævne U18-U16-U14-U12-U10


Alovera
  Køb dine kosttilskud og kropsplejeprodukter hos ALOEVERAKOMPAGNIET støt din klub med 20% læse mere her Pristliste


Kalender Specifik TræningSpillertruppen
Nr. 1 Katrine Ab


Oversigter over træningstider
Sommertider 2014 Efterår 2014 Vintertid 2013-2014 Træningstider 2013-2014 Weekend tider


Den gamle menu
På denne side ser du den gamle menu til venstre og kan derfra finde det du søger


Sundhedssektor
Læge Lillian Tobin Fysioterapeut Bet


Træner/leder
Cheftræner Peer Lisdorf Assistenttræner


Bliv frivillig træner/holdleder i Brøndbyernes IF
Frivillig - hvorfor? Brøndbyernes IF er en forening, der bygger på frivilligt, ulønnet arbejde. Vi har altid brug for flere, der vil støtte foreningen og være m


Frivillig i Brøndbyernes IF
Kunne du tænke dig at give en hånd med i Brøndby IF Brøndbyernes IF bygger sit arbejde på frivillig tjeneste, og derfor har vi altid brug for folk, som vil


Kontaktpersoner
Her kan du se, hvem du skal kontakte, hvis du ønsker at starte til fodbold i Brøndbyernes IF 


Velkomst
Hvad forventer foreningen af mig som medlem? Vi forventer, at vores medlemmer i deres medlemskab har klubbens værdier som ledetråd. Vi forventer, at vores medlemmer har respekt for


14. Louise Herrun
Spiller nr.  14 Navn  Louise Herrun Fød


17. Viktoria Bindslev
Spiller nr.  17 Navn  Viktoria Bindslev F&osla


19. Josephine Madsen
Spiller nr.  19 Navn  Josephine Madsen 


20. Freja Magnussen
Foto er på vej Spiller nr.  20 Navn  Freja Magnussen


18. Chabrina Hansen
Spiller nr.  18  Navn Chabrina Hansen Fø


16. Therese Ibsen
Spiller nummer  16 Navn Therese Ibsen Fød


Målsætning for 2013/14
Spillermøde den 17. august 2013:   Disse 3 punkter arbejder holdet ud fra hver gang. Hårdt arbejde Spilb


Facebook - Ungdom Elite og KSAflysninger på skoler og i Brøndby Hallen
Fra tid til anden er det desværre nødvendigt for kommunen og/eller Brøndby Hallen at aflyse vores træningstider. En oversigt over kendte aflysninger vil løbende


Talent truppen
     01. Isabella Schwartz Position: Keeper Født: 11. november 1996


Visning af Holdsport.dk-kalender
Du har mulighed for automatisk at få vist holdets Holdsport.dk-kalender i din egen kalender, fx på din smartphone, din tablet eller din almindelige computer. Væ


Udlån af Udebanetøj
Udebanesæt kan lånes på Materialedepotet.  Vi har 10 sæt til udlån fra str. 10-12 og op til str. XXL. Tøjet er Sort/Sort/Sort


Kalender U17-5Kampe/Stilling U17-5Kampe/Stilling U17-4Træningstider U17-5
  Dag Start Slut Mødetid Spillested Mø


Velkommen til U17-5Konsulent, Juniorafdelingen
Konsulent Christian Westergaard Tlf.:


Angrebs træning, Juniorafdelingen
Træner Thomas Flindt


Brøndby Cup 2014
Brøndby Cup 2014 - og program for hele uge 31 Vi spiller Brøndby Cup i U17 eliterækken i dagene 26/7 til 30/7. Rækken hedder Q2 for dem der vil føl


Træner/Leder U17-5
Træner Nicklas Danielsen Træner


Koordinator, Ynglingeafdelingen
Koordinator Pia Wessel Tlf.: 4029 708


Konsulent, Ynglingeafdelingen
Konsulent Christian Westergaard T


Hold og årgange
I fodbold operere man med en holdbegreber som f.eks. U-12. Det betyder at ved sæsonstart (sommer) skal alle piger i en årgang (kalenderår) være under 12 år ga


Sæsonen 2012/13 - Fra guld til mere guld
Brøndby IF U16-1 2012-13 Vinder af Brøndby Cup, Vinder af Elite 1, Vinder af Åsane Cup, Pokalmestre og Sjællandsmestre   Brøn


Stævner/Kampe
Stævne Dato Sted Udtagede Brønd


KalenderVelkommen til U9 pigerne
 


Spillertrup
  Årgang 2005  


Træner/leder
              


Kalender
Fra august 2014


Stævner/Kampe
Stævner i efteråret Stævne Dato FB cup - Frederiksberg


Spillertrup
 


Kalender
Kalender Denne kalender viser automatisk indholdet fra holdets kalender på Holdsport.dk. Når vi ændrer noget på Holdsport.dk, kan der gå et stykke tid, fø


Spillertrup
   


Spillertrup
 


Træningstider
  Dag Start Slut Mødetid Spillested Mø


Træningstider
  Dag Start Slut Mødetid Spillested Mø


Træningstider
  Dag Start Slut Mødetid Spillested Mø


Træningstider
  Dag Start Slut Mødetid Spillested Mø


Træningstider
  Dag Start Slut Mødetid Spillested Mø


Træningstider
  Dag Start Slut Mødetid Spillested Mø


Træningstider
  Dag Start Slut Mødetid Spillested Mø


Velkommen til Oldboys 2
 


Velkommen til Oldboys 1
 


Velkommen til Herre senior 9
 


Velkommen til Herre senior 8
 


 
Love for Brøndbyernes IdrætsforeningDR