Champions League Brøndby - Linköpings FC Kom på Brøndby stadion d. 28. marts kl. 14.00 og se Kvartfinalen i kvindernes Champions League mellem Brøndby og Linköpings FC. Brøndby vandt første kamp 1-0, så der er lagt op til et brag af en kamp. Kan du ikke komme på stadion viser DR1 kampen. Transmissionen fra Brøndby Stadion starter 13.50 og der er kampstart 14.00.

Materialekontoret lukket torsdag d. 26. marts grundet sygdom Materialekontoret vil desværre ikke være åbent i dag torsdag d. 26. marts grundet sygdom. Vi beklager.

Ingen tøjvask i resten af uge 13 Grundet sygdom vil der ikke blive vasket spilletøj resten af uge 13. Vi beklager.

U15P1: Så er foråret på vej - Påsketur og forårsprogram

U9P1: Vinterturnering

Per Bjerregaard får DIF's ærestegn I forbindelse med årets DBU Fodbold Awards blev en af de fornemmeste priser i dansk idræts overrakt til Per Bjerregaard.
I denne nyhed kan du finde et link til en video af overrækkelsen. Vi ønsker Per tillykke med den fornemme og fortjente hæder.


Foråret er lige om hjørnet. Baneklargøring påbegyndt..

Påskelukket på klubbens administration Klubbens administration vil være lukket i perioden 29. marts til 6. april (begge dage incl).

U15P Elite: Future cup, Sverige 1-6 april 2015

U15P Elite: Referat: Vejle Idrætsefterskole - Elite stævne.

HS2 Update Tyrkiet Træningsopholdet i Tyrkiet for senior 2, lakker her torsdag aften mod enden, og vi kan se tilbage på en rigtig god uge, med en masse gode fodboldfaglige og sociale oplevelser.

Årets sommerfest for de frivillige trænere og ledere. Så er det nu, at du skal sætte kryds i kalenderen ud for lørdag 13. juni 2015, for der afholdes årets super festlige sommerfest for de frivillige trænere og ledere.
Invitationen udsendes primo maj.


Adgang til FCK kampen for medlemmer og trænere/ledere Til superliga kampen Brøndby IF - FC København mandag den 6. april kl.16.00 vil der IKKE være adgang til stadion på medlems- og træner/lederkort.
Se hvordan du kommer ind til kampen i denne nyhed.


Billeder fra U5 - U9 Trænerkursus U5 - U9 Opbygning og udførelse af træning. Teori og praktik

U14 på trænings lejr i Tyrkiet

U13-1 på træningslejr i Tyrkiet

Easter open cup 2.-6. april 2015

HS2 - Update på Tyrkiet Fredag eftermiddags mødtes senior 2 truppen i Kastrup Lufthavn, for at drage på en uges træningslejr i Tyrkiet. Vi landede i Antalya sent fredag aften, og efter lidt natmad på hotellet var det på hoved i seng.

U15P Elite: Referat: Brøndbyernes IF-Mejrup GU 5-3

Klubbens administration lukket Fra torsdag d. 5. marts kl. 11:00 til og med søndag d. 8. marts vil klubbens administration være lukket grundet deltagelse i DIF's Kongres.

DBU - Årets Leder Sten Lerche Årets Leder
Sten Lerche har haft den blå-gule træningsdragt på i snart 40 år. Han repræsenterer Brøndbyernes IF helt ned til sokkeholderne, og efter at have siddet som både stadionspeaker, kasserer og IT-ansvarlig i den store Vestegnsklub, er Sten den helt rigtige vinder af prisen som ´Årets Fodboldleder 2014´, der blev uddelt til DBU´s repræsentantskabsmøde lørdag i Odense.
Klippet fra www.dbu.dk


Dansk Fodbold Award - Årets Klub Brøndbyernes IF er blevet kåret som Årets Klub ved Dansk Fodbold Award som blev afholdt fredag i Odense. Se video fra DBU.

Medlemsadgang og billige billetter mod FCM For at skyde forårssæsonen godt i gang mod FC Midtjylland på søndag gør vi opmærksom på, at træner-/lederkort og ungdomsmedlemmer kan få gratis adgang til Sydsiden eller Nord-tribunen. Husk dit kort til fremvisning i indgangen.
Læs mere i denne nyhed om hvordan du kan købe ekstra billetter til nedsat pris.


U15P Elite: Referat: Lyngby BK-Brøndbyernes IF 0-8

Klubbens udministration lukket mandag d. 23/2 i aftenåbningstiden På grund af mødeaktivitet vil klubbens administration lukke kl 16:00 mandag d. 23/2. Der vil være mulighed for at komme i kontakt med forretningsføren hele dagen indtil kl. 16:00.

Women's Champions League Brøndby-Linköping Billetter Læs mere om billetter her ved klik på denne nyhed

U13P1: Forårets planer

Ændret åbningstid i Materialedepotet Med virkning fra 17 feb 2015 er åbningstiden i Materialedepotet ændret til 16.30-18.00 og stadig hver torsdag.

U15P Elite: Referat: Allerød Fodbold-Brøndbyernes IF 1-5

Bustur til Linköping-Brøndby 22 marts, Womens Champions League Støt op om pigerne til Champions League kampen i Linköping. Vi forsøger at arrangere en bustur til kampen 22mar. Der vil blive afgang fra Brøndby Stadion kl. 06.00 og vi forventer at være hjemme igen kl. 23.00. Prisen for dette vil blive NY PRIS 290,- som også inkluderer billet til kampen. For at dette skal løbe rundt skal bussen være fyldt op og vi forbeholder os ret til at aflyse hvis dette ikke lykkes. Derfor er der deadline for tilmelding søndag 01 marts. Hurtigst muligt efter kommer vi ud med information om busturen gemmenføres. Nærmere om betaling følger snarest efter beslutning om turen. Så tilmelding snarest muligt. Tilmelding som er bindende til: SMS: 50972113 eller Email: ansc@brondbyif.net

Alle baner lukket tirsdag d. 3/2 På grund af vejrliget er al træning aflyst på kunststofbanerne i dag tirsdag d. 3/2.

Æresnål uddelt ifm generalforsamlingen 2015 I forbindelse med generalforsamlingen d. 27. januar 2015 blev der uddelt en enkelt æresbevisning til en af klubbens trofaste ledere.
Se mere i denne nyhed.


Fra talent til Superliga og videre til landsholdet Torsdag den 22. januar var kantinen under Brøndby Gymnasium proppet med forældre og spillere fra U-Talent. Alle var kommet for at høre Martin Bloch fra DBU og Henrik Lehm fra Brøndby IF Masterclass, der begge fortalte om vejen til toppen for Danmarks største fodboldtalenter.

U9P1: Seje piger fighter sig til tops

Informations aften om Idrætsklasse på Brøndbyvester Skole Onsdag d. 4. februar afholder Brøndbyvester Skole i samarbejde med bl.a. Brøndbyernes IF informationsmøde for elever, der er interesserede i at starte i IDRÆTS-klasse og deres forældre.
Læs mere i denne nyhed hvis du er interesseret.


U15P1: Løbetest Januar 2015 Så fik vi afviklet årets første løbetest på Atletikbanen.....

Al træning på kunstbanerne aflyst tirsdag d. 20. januar På grund af snefald over Brøndby er al træning på kunstbanerne aflyst tirsdag d. 20. januar.

Information til alle der benytter kunststofbanerne Brøndby kommune har sprøjtet kunstbanerne for at holde banerne frostfri, dette betyder det er VIGTIGT at man får skyllet dit fodtøj under varmt vand efter hver træning!

Infoaften på BV skole Onsdag 4. februar er der infoaften om eliteidrætsklasserne på Brøndbyvester Skole. Kom og hør mere!

Brøndby Mini Elite Cup 2015 Brøndby Mini Elite Cup 2015 Stævnet er et invitationsstævne med deltagere fra hele landet. D. 24. og 25. januar går det løs i brøndbyhallen. Vi glæder os meget til at afvikle stævnet, i bedste fodbold ånd, med en masse glade og talent fulde fodbold drenge. Brøndby Mini Elite Cup er et invitationsstævne, hvor der spilles i Brøndby Hallen. Der kan deltage 8 hold, 2 puljer a´ 4 hold i hver række. Afvikling: Den 24. januar 2015 U10 og U11 Den 25 januar 2015 U12 og U13

DBU Sjælland: Årets Fodboldleder På DBU Sjællands Delegeretmøde lørdag d. 10. januar modtog Sten Lerche prisen 'Årets Leder'. Læs mere om dette og se de øvrige hædersbevisninger der blev uddelt ved årets delegeretmøde på DBU Sjællands hjemmeside.

U15P1: Godt Nytår - vinterinfo 2015

Generalforsamling 2015 Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Brøndbyernes IF. Generalforsamlingen vil blive afholdt tirsdag d. 27. januar 2015 kl. 19.30 i Klubhuset, Brøndby Stadion 26. Dagordenen er i følge lovene.

Per Nielsen ny cheftræner for Brøndby IF's kvinder Det er en sand Brøndby-legende, der kommer til at stå i spidsen for Brøndby IF's kvindehold i jagten på både DM-guld og Champions League-succes.
Per Nielsen har således skrevet under på en kontrakt, som gør ham til cheftræner for de blågule kvinder foreløbig frem til sommeren 2016. Per Nielsen afløser Peer Lisdorf.


Årets spillere 2014 Traditionen tro blev der ved årsfesten i december kåret årets spiller på 3F-Ligaholdet og Superligaholdet.
For Superligaholdets vedkommende er valget sket ved en afstemning blandt alle de frivillige i klubben.


Forældre BIF generalforsamling 2015 Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Forældre BIF. Generalforsamlingen vil blive afholdt tirsdag d. 13. januar 2015 kl. 19.00 i Kursuslokalet i Klubhuset, Brøndby Stadion 26. Dagordenen er i følge lovene.

Æresbevisninger uddelt ifm jubilæumsfesten I forbindelse med jubilæumsfesten d. 6. december 2014 blev der uddelt æresbevisninger til en række af klubbens trofaste ledere.
Se mere i denne nyhed.


NYTÅRSTAFFEL 2015 Søndag d. 11. januar kl. 10:00 i Klubhuset inviteres klubbens frivillige trænere og ledere til årets Nytårstaffel. Læs mere i denne nyhed.

Årbog 2013/14 er nu klar til afhentning på kontoret. Træner eller holdleder for hvert enkelt hold kan afhente til sine spillere samt træner/leder omkring holdet på klubbens kontor.
Årbogen kan også læses på internetet. Se link i denne nyhed.


U9P1: Klara som maskot d. 07.12.14

Brøndby IF og Shaving Joe indgår aftale Shaving Joe tilbyder barberblade samt tilhørende håndtag i høj kvalitet til populære priser. Samtidigt støtter du Brøndbyernes IF hver gang du handler hos Shaving Joe. Læs mere i denne nyhed.

Materialedepot 11dec Ændret åbningstid Åbningstiden i Materialedepotet 11 december er ændret til 16.00-17.30 på grund af mødeaktivitet.

Stemningsbilleder var Jubilæumsreceptionen Onsdag d. 3. december markerede klubben sit 50 års jubilæum med en reception i Europa Loungen på Brøndby Stadion.
Se stemningsbilleder fra receptionen i denne nyhed.


Årets Fodboldklub 2014 Brøndbyernes IF er blevet tildelt prisen som Årets Fodboldklub 2014 af DBU-Sjælland.
Denne pris var ikke kommet i hus, uden vores fantastiske frivillige som gør deres ypperste hver dag. Vi er meget stolte over denne pris, som beviser at vi i vores klub har det der skal til.
Det er fantastisk hvilken indsats og hvilken glæde vores børn og unge møder hver dag ude på banerne. Vi har altid haft gang i noget stort i vores klub, og denne pris er derfor til alle i og omkring klubben.
Tusind tak til jer alle og for jeres sublime indsats.


Jubilæumsavisen er på gaden I anledning af at Brøndbyernes IF fylder 50 år d. 3. decmeber er der udgivet en jubilæumsavis. Avisen bliver husstandsomdelt, men hvis du ikke modtager avisen eller du mere er til elektroniske aviser end papirudgaven, så kan du i denne nyhed finde et link til en e-avis udgave.

"Mød bestyrelsen" holder lukket i december Da december måned er en travl måned for alle med aktiviteter både i og uden for klubben, har vi valgt at aflyse december måneds to aftener med "Mød bestyrelsen". Næste seance vil derfor være d. 5. januar 2015.

Klubhusets administration lukket torsdag d. 4. december om aftenen Grundet mødeaktivitet vil klubbens administration ikke være åben torsdag d. 4. december i aften åbningstiden.

Brøndby IF ansætter ny kommerciel leder for 3F ligaholdet Det er skiftedag på posten som kommerciel leder i Brøndby IF.
Læs mere i denne nyhed.


Klubhusets omklædningsafdeling lukket søndag d. 7. december Da der ikke er planlagt aktiviteter på træningsbanerne søndag d. 7. december, vil kælderen i klubhuset ikke være åben denne dag. Hold der skal spille på udebane bør senest lørdag d. 6. december afhente deres materialer.
Cafeteriet vil holde åbent fra kl. 13:00 i forbindelse med Superligakampen mod Silkeborg.


Adgang for frivillige trænere og ledere samt ungdomsmedlemmer til Pokal kampen mod Skovbakken Frivillige trænere og ledere samt ungdomsmedlemmer der har betalt deres kontingent vil få mulighed for at få adgang til pokalkampen mellem Brøndby og Skovbakken. Adgang vil foregå ved brug af træner/leder kortet eller ungdomsmedlemskortet som ved en normal Superliga kamp.

U9P1: Vindere af stævne i Dianalund

Vaskeriet Ubemandet grundet ferieafvikling. I perioden mandag24nov - mandag01dec (begge dage inkl.) kan vi ikke tilbyde at vaske tøj grundet ferieafvikling. Der henvises til selvbetjening af de træner/ledere som er tilknyttet holdene.

Brøndby Pige Cup 2015 Den 30. januar til 1. februar 2015 for følgende årgange: U15-U13-U11-U9-U8-U7

Brøndby tøj vækker stor glæde i Tanzania Den tidligere Brøndby spiller Mia Jungslund skriver til os fra Tanzania. Mia deltager sammen med andre i et projekt og har fået en del af vores brugte tøj.

Nytårstaffel 2015 Vi kan allerede nu oplyse, at klubbens traditionsrige nytårstaffel holdes søndag 11. januar 2015 kl. 10.00.
Invitation med program udsendes medio december, men reservér allerede nu datoen.


Materialedepotet (Revideret) Åbningstiden er ændret til 16.30-18.00 torsdag 20 nov. Altså 30min tidligere end normalt.
I uge 48 (27nov) er Materialedepotet Lukket grundet ferieafvikling. Materialemand Anders kan ikke træffes i perioden 22nov-01dec (begge dage inkl.)


Nyt fra Banekontoret: Brøndby Stadion Bane 2 Sæsonlukket Da det ikke længere er muligt at vedligeholde bane 2 er den hermed lukket for vinteren.

Begrænset åbningstid på klubbens administration 11. - 13. november Der vil i perioden 11.-13. november være begrænset adgang til klubbens administration, og klubbens kontor vil ligeledes ikke have aften åbent torsdag den 13. november.

U15P2: Efterår og vinter på kunst

Afstemning om årets herre liga spiller 2014 Traditionen tro skal årets herre liga spiller vælges ved en afstemning blandt klubbens frivillige.
Proceduren for afstemningen er i år ændret i forhold til tidligere år. Læs mere i denne nyhed.


Live Streaming TV2 fra Womens Champions League Brøndby Stadion Vi er stolte at kunne annoncere at her på denne nyhed kan du på Søndag 09 november kl. 13.00 se Brøndby IF-Gintra Universitetas 1/8 Finale WCHL. Den bliver streamet kun på denne side.

U15P1: Referat: Hillerød GI-Brøndbyernes IF 0-3 Vindere af puljen efterår 2014.

U17PJDM Her på siden kan du finde oplysninger om træningstider, ugens program og se kalenderen med alle vores kommende aktiviteter. Hvis du vil følge med i livet på Brøndbys U17 DM pigehold, så følg os på Facebook.

UEFA Womens Champions League: Brøndby IF - Gintra Universitetas Søndag d. 9 november kl. 13:00 spiller Brøndby IF's kvinde 1 første kamp i 1/8 finalerne i UWCL. Modstanderen er Gintra Universitetas fra Litauen.

Vaskeriet bemandet igen fra onsdag d. 29. oktober Efter to dage uden vask af spilletøj er det med glæde vi kan oplyse at der fra onsdag igen vil blive vasket spilletøj.

Rensning af vandtank og rør i klubhuset Vandtank og rør i den nye del af klubhuset skal renses. Dette vil ske tirsdag d. 28. oktober og onsdag d. 29. oktober. Arbejdet forventes afsluttet onsdag kl. 15:00. Mens rensningen foregår vil der kun være koldt vand i omklædningsrummene i den nye del af klubhuset.
Den gamle del af klubhuset vil ikke blive berørt.


Vaskeriet i klubhuset ikke bemandet grundet sygdom På grund af sygdom vil vaskeriet ikke være bemandet mandag, tirsdag og onsdag. Der vil derfor ikke blive vasket spilletøj disse dage. Vi beklager.

Festlig fredag m. julebryg d. 7. november 2014 Kom til en hyggelig fredag i klubben og nyd en god julebuffet i godt selskab med andre fra klubben. Tag gerne kone/mand, kæreste eller venner med.
læs mere i nyheden.


U15P1: Referat: Brøndbyernes IF-B93/HIK/Ryparken 4-0 U15 pigerne tilbage på sporet

U15P1: Selected Team Cup - Søndag Følg U15 pigernes tur til Selected Team i Linköping i Sverige.

U15P1: Selected Team Cup - Lørdag Følg U15 pigernes tur til Selected Team i Linköping i Sverige.

U15P1: Selected Team Cup - Fredag Følg U15 pigernes tur til Selected Team i Linköping i Sverige.

Julelukket i klubhuset Klubhuset vil være lukket i perioden fra og med fredag d. 19. december 2014 til og med søndag d. 4. januar 2015. Har du behov for at få adgang til klubhusets faciliteter i denne periode, skal du aftale nærmere med klubbens administration senest torsdag d. 18. december 2014.

Vintertræningsplanen er klar Hermed er træningsplanen for den kommende vintersæson klar. Bemærk, at planen træder i kraft fra uge 43 og ikke før. Læs mere i denne nyhed.

Adgang for frivillige trænere og ledere samt ungdomsmedlemmer til UWCL kampen Frivillige trænere og ledere samt ungdomsmedlemmer der har betalt deres kontingent vil få mulighed for at få adgang til UEFA Womens Champions League kampen mellem Brøndby IF og Apollon LFC. Adgang vil foregå ved brug af træner/leder kortet eller ungdomsmedlemskortet som ved en normal Superliga kamp. Der vil dog KUN være adgang til Loxam tribunen til denne kamp.

UEFA Womens Champions League billetter Fra onsdag d. 15. oktober kl. 12:00 lukkes der for muligheden for at bestille billetter til kampen mellem Brøndby IF og Apollon Ladies.
Adgang til kampen kan stadig ske på kampdagen uden billet. Her vil entre prisen være 50,00 kr.


U15P1: Referat : Brøndbyernes IF-BSF 3-4 Fortjent nederlag mod BSF

U15P1: Referat : BSF-Brøndbyernes IF 1-0 Op på hesten igen.

U15P1: Referat : Brøndbyernes IF-Elite Bornholm 3-0 Afslutningernes kamp.

U9P1: Træningslejren

Bestilling af Brøndby IF års-krus 2014. Vi fortsætter traditionen med at udlevere et års-krus til klubbens frivillige trænere/ledere. Læs mere i denne nyhed.

U15P1: Tak til Elite Bornholm & Herlufsholm GF Modstandere hjælper Brøndbys U15 piger

UEFA Womens Champions League: Brøndby IF - Apollon Ladies FC Torsdag d. 16 oktober kl. 18:30 spiller Brøndby IF's kvinde 1 returkamp i 1/16 finalerne i UWCL. Modstanderen er Apollon Ladies FC fra Cypern.

Materialedepotet Uge 42 Ændring åbningstid I uge 42 er Materialedepotet åbent mandag 13 oktober 16.00-17.30 og holder lukket torsdag 16 oktober.

Klubhusets administration holder lukket torsdag d. 9. oktober om aftenen Klubbens administration vil ikke være åben i den normale aftenåbningstid torsdag d. 9. oktober. Vi henviser i stedet til aftenåbningstiden mandag d. 6. oktober eller mandag d. 13. oktober.

U15P1: Referat: Brøndbyernes IF-Herlufholm GF 5-0 Revanche mod Herlufsholm

Nyheder 3F(Facebook)

Ingen tøjvask tirsdag d. 23. september På grund af sygdom bliver der desværre ikke vasket spilletøj tirsdag d. 23. september. Vi beklager.

Sejr over BSF 6-0 Referat

U15P1: Referat: Brøndbyernes IF-Hillerød GI 4-1 Sejr i topopgør

 
Velkommen til U13-3Træner/leder
Træner ansvarlig Lone Hell


Træningstider
Tider pr. 13. april Dag Start Slut Mødetid Mandag


Fodbold for små pigefødder årgang 2010-2011
Fodbold for piger er voksende og det gælder især for de mindste piger. Vi får ofte spørgsmål til træning for små piger, hvornår kan de starte og


Spillertrup
Nr. 1 Kat


Spillertrup
 


Truppen
             


Træningstider
Dag Start Slut Bane Mandag 18.00


Træner/leder
 


Velkommen til U11-2
 


KalenderOpgaver til kampene
 Kamp  Frugt Boller  Kød  Salat   Koge pasta


Kampe/Stilling U19-3Træningstider U19-3
Start Slut Mødetid Spillested Mødested


Træner/Leder U19-3
Træner --- Træner ---


Velkommen til U19-3Kampe/Stilling U19-2Kalender U19-2Træningstider U19-2
Start Slut Mødetid Spillested Mødested


Træner/leder U19-2
Træner Lennart Kragh Træner Sim


Velkommen til U19-2Sportsterapeut
Sportsterapeut Signe Ransdam


Skadesbehandler
Fysioterapeut Thomas Flindt


Velkommen til U17-6Træner/Leder U17-6
Træner Hajg Zanazanian Træner


Træningstider U17-6
Dag Start Slut Mødetid Spillested Mødested


Kampe/Stilling U17-6Kampe/stilling U17-3Træningstider
Dag Start Slut  


Træner/leder
Træner Bjørn Knak Pedersen Holdleder


Velkommen til 2003-6Træningstider
Dag Start Slut  


Træner/leder
Træner Kevin A. Christiansen Ass. t


Velkommen til 2002-4Velkommen til U9-2 og 3Stævner/Kampe
Stævner frem til sommerferien Stævne Dato DBU udendørs


SpillertrupTræningstider
Fra 20. Oktober 2014 Dag Start Slut Mødetid Bane


Trænere/Ledere
Træner Henrik Helleskov-Duus


Velkommen til U9-1
Sept. 2014 Bagerst: Maya, Pippi, Eleonora, Sofie og Mie Forrest: Frederikke, Klara, Isabella og Katrine  Fraværende: Eylem og Celina


Trænere/Ledere
Foto på vej


Træningstider
Fra 1. november 2014 Dag Start Slut Mødetid Mødested


Stævner/Kampe
Hvem skal spille hvilke stævner Stævne Dato  


Spillertrup
Regitze E. Boesen 22.08.07


Billeder fra kampen mod Gadstrup d. 6. april 2014
  https://plus.google.com/photos/104224650249737964605/albums/5996861493344195505?authkey=COfc5a_6vJCEAg


Paradedragter
På Materialedepotet findes et antal paradedragter (blå trøje og sorte bukser) som kan lånes til spillere. Det anbefales at reservere i god tid pr. mail da der i perioder er r


Velkommen til Mikro afdelingen i Brøndby IF
  Hej Jeg hedder Jan Kristensen og er afdelingsleder i Mikro afdelingen i Brøndbyernes IF.


Billeder fra træningskampen mod Kastrup d. 29. marts 2014
 Fotos: Rasmus Lykke  


BillederSpillertrup
U9-4 : Spillertrup Herunder finder du spillertruppen for U9-4 Vincent Zacho 09-01-2005  &


Træningstider
Dag Start Slut Spillested Tirsdag


Trænere og Holdleder for U9-4
Træner Ole Rav Træner Bojan


Velkommen ti 2005-4
 


Billeder Internt IndendørsBilleder TeamBuilding U12-1Træningstider forår 2014
Mandag 18.00-19.30 Omklædning 12 Onsdag 18.00-19.30 Omklædning 12


Træner/Leder
Træner Jan Forsberg Petersen Træner


Velkommen 2004-599-3
 


Billeder Træningslejr 28feb-02mar14Billeder Tyrkiet 2014Blåt hold
Nr. 2 Kevin Weisleder 17.06.08 Nr. 3


Spillertrup 2006-3
         Adam Vester Ayman


LederteamBillederForventninger til spillere og trænere i U-Talent afd.
Vi forventer følgende af vores spillere: 1)         Træningsparathed / læringsparathed 2)     &


testsideVelkommen til U-TalentBrøndby Pige Cup 7-mands indendørsstævne U18-U16-U14-U12-U10 8. ? 9. marts 2014
Brøndby Pige Cup 7-mands indendørsstævne U18-U16-U14-U12-U10


Alovera
  Køb dine kosttilskud og kropsplejeprodukter hos ALOEVERAKOMPAGNIET støt din klub med 20% læse mere her Pristliste


Kalender Specifik TræningSpillertruppen
Nr. 1 Katrine Ab


Oversigter over træningstider
Sommertider 2014 Efterår 2014 Vintertid 2013-2014 Træningstider 2013-2014 Weekend tider


Den gamle menu
På denne side ser du den gamle menu til venstre og kan derfra finde det du søger


SundhedssektorTræner/leder
  Cheftræner


Bliv frivillig træner/holdleder i Brøndbyernes IF
Frivillig - hvorfor? Brøndbyernes IF er en forening, der bygger på frivilligt, ulønnet arbejde. Vi har altid brug for flere, der vil støtte foreningen og være m


Frivillig i Brøndbyernes IF
Kunne du tænke dig at give en hånd med i Brøndby IF Brøndbyernes IF bygger sit arbejde på frivillig tjeneste, og derfor har vi altid brug for folk, som vil


Kontaktpersoner
Her kan du se, hvem du kan kontakte, hvis du ønsker at starte til fodbold i Brøndbyernes IF. Da alle nedenstående ledere er frivillige der ikke står til råd


Velkomst
Hvad forventer foreningen af mig som medlem? Vi forventer, at vores medlemmer i deres medlemskab har klubbens værdier som ledetråd. Vi forventer, at vores medlemmer har respekt for


14. Louise Herrun
Spiller nr.  14 Navn  Louise Herrun Fød


17. Viktoria Bindslev
Spiller nr.  17 Navn  Viktoria Bindslev F&osla


19. Josephine Madsen
Spiller nr.  19 Navn  Josephine Madsen 


20. Freja Magnussen
Foto er på vej Spiller nr.  20 Navn  Freja Magnussen


18. Chabrina Hansen
Spiller nr.  18  Navn Chabrina Hansen Fø


16. Therese Ibsen
Spiller nummer  16 Navn Therese Ibsen Fød


Facebook - Ungdom Elite og KSAflysninger på skoler og i Brøndby Hallen
Fra tid til anden er det desværre nødvendigt for kommunen og/eller Brøndby Hallen at aflyse vores træningstider. En oversigt over kendte aflysninger vil løbende


Talent truppen
     01. Isabella Schwartz Position: Keeper Født: 11. november 1996


Visning af Holdsport.dk-kalender
Du har mulighed for automatisk at få vist holdets Holdsport.dk-kalender i din egen kalender, fx på din smartphone, din tablet eller din almindelige computer. Væ


Udlån af Udebanetøj
Udebanesæt kan lånes på Materialedepotet.  Vi har 10 sæt til udlån fra str. 10-12 og op til str. XXL. Tøjet er Sort/Sort/Sort


Kalender U17-5Kampe/Stilling U17-5Kampe/Stilling U17-4Træningstider U17-5
  Dag Start Slut Mødetid Spillested Mø


Velkommen til U17-5Brøndby Cup 2014
Brøndby Cup 2014 - og program for hele uge 31 Vi spiller Brøndby Cup i U17 eliterækken i dagene 26/7 til 30/7. Rækken hedder Q2 for dem der vil føl


Træner/Leder U17-5
Træner Nicklas Danielsen Træner


Hold og årgange
I fodbold operere man med en holdbegreber som f.eks. U-13. Det betyder at ved sæsonstart (sommer) skal alle piger i en årgang (kalenderår) være under 13 år ga


Sæsonen 2012/13 - Fra guld til mere guld
Brøndby IF U16-1 2012-13 Vinder af Brøndby Cup, Vinder af Elite 1, Vinder af Åsane Cup, Pokalmestre og Sjællandsmestre   Brøn


 
Love for Brøndbyernes IdrætsforeningDR