U17PDM - sejr i lokalopgøret Kampene mod BSF har altid nerve, fordi der er mere end points på spil. Sådan var det også i dag, hvor Brøndby kunne "rejse" hele vejen hjem fra Ballerup med tre points..

U15P Elite: Træning med Mie og Nanna fra 3F

U15P Elite: Sundby BK - Brøndbyernes IF 1-2

U15P Elite: Brøndbyernes IF - B93 3-1

U15P Elite: Derfor er skolen "altid vigtigst"! Hjælp til at skabe balance i et liv med skole og elitefodbold.

U17P1 - fin start for U17DM U17 DM er kommet fint fra start i DM-rækken, hvor der venter mange hårde kampe i en spændende og uforudsigelig række.

U9P1: Super seje pige til stævne i Herfølge d. 15. august

"Mød bestyrelsen" torsdag d. 20. august Da mange formentlig vil fokusere på Europa League kvalifikations kampen torsdag d. 20. august har vi besluttet at aflyse "Mød bestyrelsen".

Brøndbyernes IF TV går live for første gang lørdag d. 15. august Vi vil gerne byde velkommen til Foreningens første TV kanal - Brøndbyernes IF TV. Kanalen er oprettet i samarbejde med livestreaming virksomheden Mycujoo. Som opstart kan vi byde alle med Brøndby tæt på hjertet på LIVE transmissioner af vores 3F Liga kvinde mandskab og deres hjemmebane kampe på Stadionbane 2, men på sigt, vil vi gerne udbygge vores dækning af andre hold i klubben.

Adgang for frivillige trænere/ledere til kampen mod PAOK den 27.08.15 Frivillige trænere og ledere der har betalt deres kontingent vil få mulighed for at få adgang til Europa League playoffkampen Brøndby IF og PAOK torsdag den 27.08.15.
Læs i denne nyhed hvordan du får adgang.


Ferieafvikling i klubbens administration I perioden den 19. august - 6. september afvikles ferie i klubbens administration. Dette betyder at der vil være meget begrænset mulighed for at komme i kontakt med klubbens administration i dagtimerne.

U17 DM truppen er sat - klar til en ny spændende sæson Cheftræner Stina Jensen har sat truppen til efterårets kampe i U17 DM rækken. Det er en spændende trup med masser af potentiale - gensyn med mange ansigter fra sidste års trup og en god håndfuld nye spillere.

Maya som maskot d. 02.08.15

Den nye træningsplan er klar Træningsplanen for efteråret er nu færdig og kan findes via menuen til venstre under punktet Information til træner/leder samt via topmenuen Klubben og Årbøger/foldere etc.

Cafeteriet i Klubhuset lukket fredag Cafeteriet i Klubhuset vil holde lukket fredag d. 31. juli.

Adgang for frivillige trænere og ledere samt ungdomsmedlemmer til kampen mod AC Omonia fra Cypern. Frivillige trænere og ledere samt ungdomsmedlemmer der har betalt deres kontingent vil få mulighed for at få adgang til Europa League kvalifikationskampen mellem Brøndby og AC Omonia Nicosia torsdag den 30. juli kl. 20.00 på Brøndby Stadion.
Adgang vil foregå ved brug af træner/leder kortet eller ungdomsmedlemskortet som ved en normal Superliga kamp.


Brøndby Cup og besøg fra USA

Frederikke som maskot d. 23.07.15

U15P Elite: From the Rockies to VSTGN

Materialedepotet har ikke aftenåbent torsdag den 23. og 30. juli. Under Brøndby Cup vil det være muligt at låne udebanetøj hvis nødvendigt på stævnekontoret i eventområdet.
Materialedepotet er tilbage med normale åbningstider fra mandag den 3. august.


Brøndby Cup og baner Som alle sikkert ved bliver årets Brøndby Cup afviklet i perioden fra lørdag d. 25. juli til og med onsdag d. 29. juli. Derfor er al træning og alle kampe på vores træningsbaner aflyst i perioden da Brøndby Cup benytter alle baner.

Klubhusets administration lukket under Brøndby Cup Klubbens kontor holder lukket fra og med torsdag den 23. juli og til og med onsdag den 29. juli på grund af Brøndby Cup.

Rensning af rørsystem i klubhuset Da rørsystemet i klubhuset skal renses vil der kun være koldt vand i hanerne i perioden mandag den 20. juli fra kl.08.00 til tirsdag, d. 21. juli kl. 14.30.

Adgang for frivillige trænere og ledere samt ungdomsmedlemmer til kampen mod PFC Beroe Stara Zagora fra Bulgarien. Frivillige trænere og ledere samt ungdomsmedlemmer der har betalt deres kontingent vil få mulighed for at få adgang til Europa League kvalifikationskampen mellem Brøndby og PFC Beroe Stara Zagora torsdag den 23. juli kl.19.00 på Brøndby Stadion.
Adgang vil foregå ved brug af træner/leder kortet eller ungdomsmedlemskortet som ved en normal Superliga kamp.


Info vedr. vaskeriet i perioden 25.-31. juli 2015. Under Brøndby Cup 25.-29. juli vil det kun være muligt for klubbens egne hold der deltager i turneringen selv at vaske holdets tøj i tidsrummet kl.07.00 - 15.30.
Efter kl.15.30 skal maskinerne og vaskeriet være tømt for tøj.
Vaskeriet er desuden ubemandet torsdag den 30. juli samt fredag den 31. juli.


Stylepit ny hovedsponsor i klubben! Vi har fra 1. august 2015 tegnet en eksklusiv sponsoraftale med Webshop giganten Stylepit. Det betyder at alle hold i klubben fra næste sæson spiller med Stylepit-logoet på trøjen.

Adgang for frivillige trænere og ledere samt ungdomsmedlemmer til kampen mod AC Juvenes/Dogana Frivillige trænere og ledere samt ungdomsmedlemmer der har betalt deres kontingent vil få mulighed for at få adgang til Europa League kvalifikationskampen mellem Brøndby og AC Juvenes/Dogana. Adgang vil foregå ved brug af træner/leder kortet eller ungdomsmedlemskortet som ved en normal Superliga kamp.

U13P1: Sluttede sæsonen med to 3. pladser

Sommerferie frem til 10. august

Sommerferie frem til 10. august

U15P Elite: Det "nye" U15 hold (årgang 2001 og 2002) vinder Madsby Pigecup

U15P Elite: SÆSON OG HOLDSKIFT

U15P Elite: Referat: Brøndbyernes IF - BSF 1-1

U15P Elite: Referat: Brøndbyernes IF - Herlufsholm 4-4

Banelukninger Bane 2 vil være lukket fra mandag d. 15. juni til og med fredag d. 26. juni på grund af reparationsarbejder.

U9P1: Madsby pige cup 2015

U15P Elite: Referat: FA 2000-Brøndbyernes IF 0-4 Se TV indslag her

11 spillere i årgang 2000 er udtaget til Talenttræf. 9 af de 11 spillere som er udtaget til Talenttræf, har deres opdragelse fra Foreningen og U-Talent afdelingen.

U7P: Gode tider for pigerne

U15P-1: Sikker vinder af Lions Cup i Pinsen

Køb boldtrampoliner gennem klubben og få 10% i rabat PersonalSportsTrainer og Brøndby IF har indgået samarbejde hvor klubben har fået boldtrampoliner som vi kan bruge i vores daglige træning.
Som medlemmer kan I også få glæde af dette samarbejde. Læs mere i denne nyhed.


U9P1: Turen til Madsby pigecup

Kvinde Pokalfinalen på Brøndby Stadion bane 2 Kom og oplev Giganternes kamp i Kvindefodboldens absolut elite, når Brøndby IF møder Fortuna Hjørring i dette års udgave af Landspokalfinalen.

U15P Elite: Referat: AB Tårnby-Brøndbyernes IF 0-6

U15P Elite: Referat: Brøndbyernes IF-FA København 5-0

Sommerfest for alle frivillige Har du husket at tilmelde dig sommerfesten 13. juni for klubbens frivillige trænere/ledere ?
Du kan stadig nå det - fristen er 1. juni.


Klubhuset holder sommerferie lukket Sommeren nærmer sig (håber vi) og det er tiden hvor klubhuset holder sommerferie lukket.
Fra lørdag d. 27. juni til og med søndag d. 19. juli vil der være ferie lukket i klubhuset.


U15P-1: Nye spillere og Lions Cup - Pinsen 23-25. maj.

Ny multibane indvies i Brøndby Brøndbys nye multibane er nu klar til at blive taget i brug til forskellige streetaktiviteter.
Alle inviteres til at deltage i indvielsen ved Brøndbyvester Skole, Tornehøj (tidligere Tjørnehøj Skolen), lørdag den 30. maj kl. 12.00.


Ferieafvikling på klubbens administration I perioden den 27. maj - 10. juni afvikles ferie i klubbens administration. Dette betyder at der vil være meget begrænset mulighed for at komme i kontakt med klubbens administration i dagtimerne.

Tirsdag d. 12. maj - Banelukninger På grund af den megen regn der er kommet, er følgende baner lukket for træning i dag tirsdag:
Bane 4, 5, 6 og 7.
Banerne syd for motorvejen kan stadig benyttes.


Billetter til årets Kvindepokalfinale på Brøndby Stadion Grundlovsdag 2015 (fredag d. 5/6) Kl.15, er der dømt Giganternes kamp i dette års udgave af Kvindernes Landspokalfinale i fodbold.
Vores kvinder tager i mod deres ærkerivaler fra Fortuna Hjørring.


Vaskeriet ubemandet i perioden den 14.-17. maj. Grundet ferieafvikling er vaskeriet ikke bemandet i perioden den 14.-17. maj begge dage inklusiv. Trænere/Ledere med adgang til vaskeriet har mulighed for selvbetjening.

U15P Elite: Referat: Kalundborg GB-Brøndbyernes IF 1-2

Premier Cup European Qualification tournament In this news You will be able to follow the Premier Cup European Qualification tournament in Brøndby. This news entry will be updated with the match results after each match.

U14 turneringsstart

Brøndby i EM-stemning Det uoffcielle U15 EM for klubhold afholdes på Brøndbys baner fra den 8.-10. maj. Læs mere i denne nyhed.

"Mød bestyrelsen" mandag d. 4. maj På grund af mødeaktivitet uden for klubhuset må vi desværre aflyse "Mød bestyrelsen" mandag d. 4. maj.

Bolddrenge til Superliga kampe Vil du gerne være bolddreng til en Superliga kamp og er du årgang 02, er denne nyhed for dig.

Ændringer omkring vaskeriet i forbindelse med Premier Cup European Qualification tournament 2015 Fredag og lørdag den 08.-09. maj er det ikke muligt at få vasket kamp- eller træningstøj, da Premier Cup European Qualification tournament lægger beslag på vaskeriet.

U9P2: Alma som maskot d. 26.april

U15P Elite: Referat: Brøndbyernes IF-Elite Bornholm 1-1

U9P1: Stævne, indløb og Champions league d. 25. april

U9P1: Katrine som maskot d. 19.04.15 Brøndby - Hobro

Bane 5 lukket Gartnerne har lukket bane 5 så der ikke kan trænes og spilles kampe på banen. De hold der skulle anvende bane 5 bedes henvende sig på banekontoret i klubhuset for at få information om hvilken bane der kan anvendes.

Kvindernes 12. mand meldes kampklar Sydsidens fans står klar til at tage imod Frankfurt-pigerne på lørdag.
Det kan godt være at de tredobbelte Champions League-mestre fra Frankfurt har masser af penge i ryggen, men i Brøndby har vi Sydsidens glødende fans.


Premier Cup Euro Qualification 2015 Brøndbyernes IF er blevet tildelt værtsskabet for EM for U15 drenge. I den forbindelse skal vi bruge frivillige til en række opgaver. Læs mere om dine muligheder for at hjælpe.

Norlie og Brøndbyernes IF indgår sponsoraftale Brøndby IF?s 3F-ligahold kan i dag offentliggøre et spændende samarbejde med Norlie, som i første omgang løber frem til sommeren 2015.
Læs mere om det nye samarbejde i denne nyhed.


Afhentning af billetter til UWCL semifinalen mellem Brøndby og Frankfurt Har du bestilt billetter til UWCL semifinalen mellem Brøndby IF og FFC Frankfurt, kan du afhente billetter på klubbens kontor i klubhuset. Se i denne nyhed hvornår billetterne kan afhentes.

U15P Elite: Referat: Pokalkamp: Brøndbyernes IF-BSF 1-4

U15P Elite: Referat: Hillerød GI Damer-Brøndbyernes IF 5-0

Er du vores nye "Speaker" til vores 3F liga hold Du skal blot være klar i stemmen og frisk på opgaven om at blive hørt i højtaleranlægget. læs mere her

Champions League Semifinale Brøndby - Frankfurt d. 25. april Så er vi klar til at følge op på sejren i kvartfinalen med at byde velkommen til jer alle.
Frem til fredag d.24/4 er billetterne til kampen endnu engang gratis. Information vedr. afhentning fra Shoppen følger. Men skal man bruge mere end 10 stk. kan de allerede nu bestilles på UWCL@Brondbyif.net.


U15P1: Vi er rykket til Mesterrækken.

U15P1: Girls Cup 2015 Maastricht og sæsonstart

U13P1: Nr. 1 og 2. til Easter open cup

U15P Elite: Future cup, Sverige 1-6 april 2015

Forår- og sommer 2015 Vintertræningen på kunst er slut og vi trækker nu på græs .....

Sommertræningsplanen er klar Sommertræningsplanen er nu færdig og kan findes via menuen til venstre under punktet Information til træner/leder samt via topmenuen Klubben og Årbøger/foldere etc.
Vi forventer at græsbanerne åbnes for træning tirsdag d. 7. april, men følg med her på siden da vejret kan ændre på dette. Der kan også være baner der ikke bliver åbnet, så man bør kontakte banekontoret i kælderen for at høre om den bane man skal bruge er åben.


Nyt vedr. anlægsarbejder ved baner syd for motorvejen I forbindelse med anlæg af den nye højhastighedsbane mellem København og Ringsted, skal der rammes spuns ikke så langt fra vores træningsanlæg.
Mere information i denne nyhed.


Kvinde 1 i UWCL semifinalen Efter en fantastisk fight lørdag eftermiddag på Brøndby Stadion kunne Kvinde 1 gå fra banen med resultatet 1-1 mod Linköping FC og dermed var semifinale pladsen i UEFA Womens Champions League en realitet.

U15P Elite: Referat: Brøndbyernes IF-Greve Fodbold 1-0

Materialekontoret lukket torsdag d. 26. marts grundet sygdom Materialekontoret vil desværre ikke være åbent i dag torsdag d. 26. marts grundet sygdom. Vi beklager.

Ingen tøjvask i resten af uge 13 Grundet sygdom vil der ikke blive vasket spilletøj resten af uge 13. Vi beklager.

U15P1: Så er foråret på vej - Påsketur og forårsprogram

U9P1: Vinterturnering

Per Bjerregaard får DIF's ærestegn I forbindelse med årets DBU Fodbold Awards blev en af de fornemmeste priser i dansk idræts overrakt til Per Bjerregaard.
I denne nyhed kan du finde et link til en video af overrækkelsen. Vi ønsker Per tillykke med den fornemme og fortjente hæder.


Foråret er lige om hjørnet. Baneklargøring påbegyndt..

Påskelukket på klubbens administration Klubbens administration vil være lukket i perioden 29. marts til 6. april (begge dage incl).

U15P Elite: Referat: Vejle Idrætsefterskole - Elite stævne.

HS2 Update Tyrkiet Træningsopholdet i Tyrkiet for senior 2, lakker her torsdag aften mod enden, og vi kan se tilbage på en rigtig god uge, med en masse gode fodboldfaglige og sociale oplevelser.

Årets sommerfest for de frivillige trænere og ledere. Så er det nu, at du skal sætte kryds i kalenderen ud for lørdag 13. juni 2015, for der afholdes årets super festlige sommerfest for de frivillige trænere og ledere.
Invitationen udsendes primo maj.


Adgang til FCK kampen for medlemmer og trænere/ledere Til superliga kampen Brøndby IF - FC København mandag den 6. april kl.16.00 vil der IKKE være adgang til stadion på medlems- og træner/lederkort.
Se hvordan du kommer ind til kampen i denne nyhed.


Billeder fra U5 - U9 Trænerkursus U5 - U9 Opbygning og udførelse af træning. Teori og praktik

U14 på trænings lejr i Tyrkiet

U13-1 på træningslejr i Tyrkiet

HS2 - Update på Tyrkiet Fredag eftermiddags mødtes senior 2 truppen i Kastrup Lufthavn, for at drage på en uges træningslejr i Tyrkiet. Vi landede i Antalya sent fredag aften, og efter lidt natmad på hotellet var det på hoved i seng.

U15P Elite: Referat: Brøndbyernes IF-Mejrup GU 5-3

Klubbens administration lukket Fra torsdag d. 5. marts kl. 11:00 til og med søndag d. 8. marts vil klubbens administration være lukket grundet deltagelse i DIF's Kongres.

DBU - Årets Leder Sten Lerche Årets Leder
Sten Lerche har haft den blå-gule træningsdragt på i snart 40 år. Han repræsenterer Brøndbyernes IF helt ned til sokkeholderne, og efter at have siddet som både stadionspeaker, kasserer og IT-ansvarlig i den store Vestegnsklub, er Sten den helt rigtige vinder af prisen som ´Årets Fodboldleder 2014´, der blev uddelt til DBU´s repræsentantskabsmøde lørdag i Odense.
Klippet fra www.dbu.dk


 
Træner/Leder
Træner Flemming Pedersen


Nyhedsbrev august 2015
Nyhedsbrevet for U17 DM august 2015 kan læses her


Velkommen til 04-6Træningstider
Fra august 2015 Dag Start Slut Spillested Mandag


Velkommen til U10
Vi er klar til at give den gas til august, så har du lyst til at spille fodbold med os så er du meget velkommen. Kontakt Helle Hansen heha@brondbyif.net


Trænere/Ledere
Træner Henrik Worsøe


Spillertrup
Maya Hende 17.12.06


Velkommen til U8 pigerne
Herfølge cup 15. august 2015


Trænere
Træner Thomas M. Kristensen


Træningstider
Fra 10. august Dag Start Slut Mødetid Bane


SpillertrupTelefonliste
Telefonliste forældre forår 2015


Velkommen til U13-3
Har du lyst til at starte til fodbold og har du ikke så meget erfaring eller har du blot lyst til hyggebold, så er vi et hold for dig. Vi træner to gange om ugen. V


Træner/leder
Træner ansvarlig Lone Hell


Træningstider
Tider pr. 13. august Dag Start Slut Mødetid


Fodbold for små pigefødder årgang 2011
Fodbold for piger er voksende og det gælder især for de mindste piger. Vi træner hver onsdag  kl. 16.45-18.00 Pigerne behøver ikke det store


Spillertrup
Nr. 1 Katr


Spillertrup
 


Truppen
             


Træningstider Forår 2015
Dag Start Slut Bane Mandag 16.30


Træner/leder
 


Velkommen til U11-2
 


KalenderOpgaver til kampene
 Kamp  Frugt Boller  Kød  Grønt  Koge pasta


Kampe/Stilling U19-3Træningstider U19-3
Start Slut Mødetid Spillested Mødested


Træner/Leder U19-3
  Træner Dennis Rasmussen Træner Cyr


Velkommen til U19-3Kampe/Stilling U19-2Kalender U19-2Træningstider U19-2
Start Slut Mødetid Spillested Mødested


Træner/leder U19-2
Træner Claus Olson Ass. træner


Velkommen til U19-2
Træningsstart sommeren 2015: Første træning som optakt til efteråret 2015 er mandag d. 20. juli kl. 18:15. Der er mødetid kl. 17:45 i omklædning 1.


Sportsterapeut
Sportsterapeut Signe Ransdam


Skadesbehandler
Fysioterapeut Thomas Flindt


Velkommen til U17-6Træner/Leder U17-6
Træner Hajg Zanazanian Træner


Træningstider U17-6
Dag Start Slut Mødetid Spillested Mødested


Kampe/Stilling U17-6Kampe/stilling U17-3Træningstider
Dag Start Slut  


Træner/leder
Træner Bjørn Knak Pedersen Holdleder


Velkommen til 2003-6Træningstider
Dag Start Slut  


Træner/leder
Træner Ass. træner


Velkommen til 2002-4Velkommen til U9-2 og 3Stævner/Kampe
Stævner efter sommerferien Stævne Dato Herfølge cup 


SpillertrupTræningstider
Sommetid fra 10. august Dag Start Slut Mødetid Bane


Trænere/Ledere
Træner Henrik Helleskov-Duus


Velkommen til U9-1
Maj 2015  Trænere: David, Lone og Henrik Bagerst: Eleonora, Frederikke, Mie, Katrine, Sofie Forrest: Eylem, Klara, Pippi, Celina liggende: Maya og Isabella


Trænere/Ledere
Træner Lasse Hansen T


Træningstider
Fra april 2015 Dag Start Slut Spillested Mandag


Stævner/Kampe
Hvem skal spille hvilke stævner Stævne Dato  


Spillertrup
Regitze E. Boesen


Billeder fra kampen mod Gadstrup d. 6. april 2014
  https://plus.google.com/photos/104224650249737964605/albums/5996861493344195505?authkey=COfc5a_6vJCEAg


Paradedragter
På Materialedepotet findes et antal paradedragter (blå trøje og sorte bukser) som kan lånes til spillere. Det anbefales at reservere i god tid pr. mail da der i perioder er r


Velkommen til Mikro afdelingen i Brøndby IF
  Hej Jeg hedder Jan Kristensen og er afdelingsleder i Mikro afdelingen i Brøndbyernes IF.


Billeder fra træningskampen mod Kastrup d. 29. marts 2014
 Fotos: Rasmus Lykke  


BillederSpillertrup
U9-4 : Spillertrup Herunder finder du spillertruppen for U9-4 Vincent Zacho


Træningstider
Dag Start Slut Spillested Mandag


Trænere og Holdleder for U9-4
Træner Ole


Velkommen ti 2005-4
 


Billeder Internt IndendørsBilleder TeamBuilding U12-1Træningstider forår 2014
Mandag 18.00-19.30 Omklædning 12 Onsdag 18.00-19.30 Omklædning 12


Træner/Leder
Træner Jan Forsberg Petersen Træner


Velkommen 2004-599-3
 


Billeder Træningslejr 28feb-02mar14Billeder Tyrkiet 2014Blåt hold
Nr. 2 Kevin Weisleder 17.06.08 Nr. 3


Spillertrup 2006-3
         Adam Vester Ayman


LederteamBillederForventninger til spillere og trænere i U-Talent afd.
Vi forventer følgende af vores spillere: 1)         Træningsparathed / læringsparathed 2)     &


testsideVelkommen til U-TalentBrøndby Pige Cup 7-mands indendørsstævne U18-U16-U14-U12-U10 8. ? 9. marts 2014
Brøndby Pige Cup 7-mands indendørsstævne U18-U16-U14-U12-U10


Alovera
  Køb dine kosttilskud og kropsplejeprodukter hos ALOEVERAKOMPAGNIET støt din klub med 20% læse mere her Pristliste


Kalender Specifik TræningSpillertruppen
Nr. 1 Katrine Ab


Oversigter over træningstider
Sommertider 2014 Efterår 2014 Vintertid 2013-2014 Træningstider 2013-2014 Weekend tider


Den gamle menu
På denne side ser du den gamle menu til venstre og kan derfra finde det du søger


SundhedssektorTræner/leder
  Cheftræner


Bliv frivillig træner/holdleder i Brøndbyernes IF
Frivillig - hvorfor? Brøndbyernes IF er en forening, der bygger på frivilligt, ulønnet arbejde. Vi har altid brug for flere, der vil støtte foreningen og være m


Frivillig i Brøndbyernes IF
Kunne du tænke dig at give en hånd med i Brøndby IF Brøndbyernes IF bygger sit arbejde på frivillig tjeneste, og derfor har vi altid brug for folk, som vil


Kontaktpersoner
Her kan du se, hvem du kan kontakte, hvis du ønsker at starte til fodbold i Brøndbyernes IF. Da alle nedenstående ledere er frivillige der ikke står til r


Velkomst
Hvad forventer foreningen af mig som medlem? Vi forventer, at vores medlemmer i deres medlemskab har klubbens værdier som ledetråd. Vi forventer, at vores medlemmer har respekt for


Facebook - Ungdom Elite og KSAflysninger på skoler og i Brøndby Hallen
Fra tid til anden er det desværre nødvendigt for kommunen og/eller Brøndby Hallen at aflyse vores træningstider. En oversigt over kendte aflysninger vil løbende


Talent truppen
     01. Isabella Schwartz Position: Keeper Født: 11. november 1996


Visning af Holdsport.dk-kalender
Du har mulighed for automatisk at få vist holdets Holdsport.dk-kalender i din egen kalender, fx på din smartphone, din tablet eller din almindelige computer. Væ


Udlån af Udebanetøj
Udebanesæt kan lånes på Materialedepotet.  Vi har 10 sæt til udlån fra str. 10-12 og op til str. XXL. Tøjet er Sort/Sort/Sort


Kalender U17-5Kampe/Stilling U17-5Kampe/Stilling U17-4 
Love for Brøndbyernes IdrætsforeningDR