U14P1: Future Cup: Älvsborgs FF - Brøndby IF 2-6 Flot flot kamp af U14 pigerne, hvor alle 18 endnu engang kom i kamp

U17D2: Easter Open dag 3

U14P1: Future Cup: Stångebro United - Brøndby IF 1-1 Uafgjort i højenergisk kamp

U14P1: Future Cup: Brøndby IF - Eskilsminne IF 6-2 Helt fantastisk første kamp af pigerne.

U14P1: Future Cup - Optakt I påsken deltager Brøndbys U14 piger i Future Cup i Gøteborg

U19D2: Easter Open dag 2

U17D2: Easter Open dag 2

U19D2 : Easter Open dag 1

U17D2 : Easter Open dag 1

Optakt: Pokalsemifinale i Hjørring Brøndby IF besejrede i weekenden KoldingQ med 2-0, mens Fortuna Hjørring overraskende tabte 0-1 til OB. Torsdag støder ærkerivalerne så igen ind i hinanden i et pokaldrama, som er første af to kampe før man finder ud af, hvem der skal i pokalfinalen.

U19D2 : Easter Open - følg med her!

U17D2 : Easter Open - følg med her!

U13D1: AGF Elite Cup U13-1 var i weekenden en tur i Grenå for at deltage i AGF Elite Cup. Til stævnet samles nogle af de allerbedste hold i årgangen og i puljen var vi oppe imod AaB og AGF.

U14P1: Pokalkamp: Hillerød GI vs Brøndbyernes IF 23.04.2014

Brøndby tog de første 3 point i slutspillet Med en 2-0 sejr i Kolding, spillede Brøndby IF sig tættere på 1. pladsen, da Fortuna Hjørring samtidig tabte 0-1 til OB. Dermed er der kun et enkelt point der skiller de to tophold.

Klubaften mandag d. 12. maj kl. 19:00-21:00 Alle klubfolk bør notere i kalenderen, at der påny afholdes Klubaften.
Programmet er pt. ikke færdigt, men hovedattraktionen vil blive ELITE PROJEKTET, som klubben har iværksat fornylig, og som har stor betydning for klubben og vores mulighed for udvikling af fodbolden.


Optakt til kampen mod Kolding

U7P: FC Clubcard d. 7. maj kl. 16.00

U-Talent : Specifik Træning aflyst Påskeperioden På grund af Påsken er Specifik Træning aflyst i perioden 14 april til og med mandag 21april 2014. Rigtig god Påske

U7P: 3600kr fra Super Brugsen Efter 3 måneders arbejde med at få puttet røde mønter i holdets beholder i Super Brugsen, står vi nu med en check på 3600kr. Det er rigtig godt gået piger. Tak for hjælpen til alle der har støttet holdet.

U14P2: Besøg fra Brædstrup og videre til Hørsholm lejr.

U-Talent: Specifik Træning 10 april Aflyst Specifik Træning Torsdag 10 april er aflyst.
Kenneth Brogaard


U9P: Celina som maskot Kampen mod Esbjerg d. 6. april

Stævne d. 26. april i Brøndby Hold 2: Isabella, Eylem, Berfin og Pippi

Stævne d. 26. april i Farum Hold 1: Maya, Sofie, Mie, Melua og Aleyna

100.000 Kr. til amatørafdelingen Storaktionæren og Brøndbyfan Jan Bech Andersen har doneret 100.000 kr. til Brøndbyernes IF som kan blive delt ud i forskellige grene af klubben. Alle afdelingerne er velkommen til at lave en begrundet ansøgning til gavn for medlemmerne og udviklingen af klubben.

Jubilæumsbanko I anledning af BIF's 50 års jubilæum, afholder Forældre BIF Jubilæumsbankospil torsdag d. 1. maj 2014 kl. 18:30 i Bankohallen på Park Allé 289 B, 2605 Brøndby

U14P1: Referat: Brøndbyernes IF vs Allerød IF 0-1 Overraksende nederlag til Allerød

Tank penge til Brøndbyernes Idrætsforening Få et OK Benzinkort til billig benzin og diesel, og støt Brøndbyernes Idrætsforening. Læs mere i denne nyhed.

Truppen er sat - Følg os på facebook Truppen til foråret 2014 er sat og består af en masse talentfulde og hårdtarbejdende spillere.. Du kan følge os på vores facebook-side - og er også velkommen til at kigge forbi og se os "live". Kampprogrammet kan ses i menuen til venstre.

Nyt fra herre seniorafdelingen Græsset er grønt, og vi er klar til at kæmpe os vej til Sjællandsserien for 2. senior, og en overlevelses kamp for 3. senior i serie 3, så det er et super spændende forår vi går i møde, med interessante kampe i hver runde.

Kæmpe U7 pige stævne var en stor succes D. 30. marts som stod i Kvindernes og pigernes tegn, startede med et U7pige stævne på bane 11 inden 3F spillede topkamp mod Fortuna Hjørring. 100 fodbold glade piger indtog Brøndby IF med storm. læs mere her....

Vinsmagning d. 25. april Kom til festlig fredag og vær med til vinsmagning i klubhuset læs mere....

Nederlag til Fortuna foran 507 tilskuere Der blev sat tilskuerrekord for sæsonen i en 3F ligakamp i Brøndby, da de blå-gule skuffende tabte et stort skridt i mesterskabskampen. Gæsterne fra Vendsyssel vandt i en jævnbyrdig kamp 1-0 og slutter grundspillet i 3F Ligaen 8 point foran BIF.

U13D1: U13 sejrer over Lyngby og FCN Læs mere ved klik på nyheden.

U7P: Jubel efter et super stævne

U14P2: Så er foråret kommet Sommertræningsprogram.

Topkamp på VSTGN'en Kampen om DM guldet går ind i en afgørende fase i 3F Ligaen når de to helt store arvefjender i dansk kvindefodbold tørner sammen søndag kl. 15 i Brøndby. Fortuna Hjørring kommer på besøg til den slags kampe man altid glæder sig til.

U14D1: U14-1 klar til sæsonstart Læs mere ved klik på nyheden.

10% rabat hos Aloeverakompagniet Du får 10% rabat ved at købe dine kosttilskud og krops- samt hudplejeprodukter hos ALOEVERAKOMPAGNIET - din døgnåbne butik med stort udvalg af kvalitetsprodukter inden for sundhed, kropspleje, hudpleje og makeup.

Ferieafvikling i klubbens administration I perioden den 14. - 16. april afvikles ferie i klubbens administration. Dette betyder at der vil være meget begrænset mulighed for at komme i kontakt med klubbens administration i dagtimerne.

Bolddrenge til Superliga kampe Vil du gerne være bolddreng til en Superliga kamp og er du drengespiller årgang 00 eller lilleputspiller årgang 01, er denne nyhed for dig.

U-Talent: U- talent holdlederne på besøg hos Superligaholdets holdleder Torsdag den 20. marts var U-talent afdelingens 4 holdledere Brian Nielsen, Linda Pedersen, Martin Kyed Olsen og Per Fidel samt Kenneth Brogaard inviteret på rundvisning hos Leif Mortensen som er holdleder for superligaholdet.
Læs mere ved klik på nyheden.


Forældremøde mandag d. 7. april

Sommertræningsplanen er klar Sommertræningsplanen er nu færdig og kan findes via menuen til venstre under punktet Information til træner/leder samt via topmenuen Klubben og Årbøger/foldere etc. Endelig besked om hvornår græsbanerne kan tages i brug annonceres her på siden. Der kan dog være baner der ikke bliver åbnet, så man bør kontakte banekontoret i kælderen for at høre om den bane man skal bruge er åben.

Brandgo'e Brøndbypiger Med en 5-0 sejr ude over BSF, hvor man fra start til slut satte sig tungt på opgøret har Brøndby vist konkurrenterne i 3F Ligaen at formen er helt i top. Louise Kristiansen blev hattrick helt, mens Katrine Veje og Chirine Lamti stod for de to andre scoringer.

U14P1: Referat: Nykøbing FC vs Brøndbyernes IF 2-5 Ians forudsigelse om kampen: "Vi vinder 5-2 og Nina scorer første mål", og det gjorde pigerne og Nina så :-)

U13D1: Uge 11 blev endnu en travl uge for Brøndby Ifs bedste U13 hold Udover vores sædvanlige og sindssygt vigtige træningspas, så havde vi krydret denne uge med 2 kampe og et internt stævne sammen med resten af u-talent afdelingen.
Læs mere ved klik på nyheden.


U13D1: Internt stævne d. 15 marts Lørdag d. 15 marts samlede u-talent afd. Sig i Nørreskovhallen til internt stævne for de bedste U10-U14 spillere.
Læs mere ved klik på nyheden.


Ny procedure for vask af spilletøj Da vi på det seneste har konstateret at hold har mistet tøj (hvilket er en stor udgift for klubben) i forbindelse med vask i klubbens vaskeri, er det besluttet at indføre en ny procedure hvor holdlederen hver gang der afleveres tøj til vask skal sortere og tælle tøjet op samt vedlægge en optællingsseddel.

U-talent: Internt Indendørsstævne Talenterne i indendørsstævne
Læs mere ved klik på nyheden.


Ændring Åbningstider Materialedepot Fremover hver torsdag ml. 1700-1830.
Læs mere ved klik på nyheden


Overbevisende sejr i pokalkvartfinalen - nu gælder det guldkampen i 3F Ligaen! Med en 2-0 gevinst over Skovbakken hjemme på kunstgræsset er Brøndby videre til semifinalen i pokalturneringen. Emma Madsen og Sanne Troelsgaard stod for scoringerne i en sejr der let kunne have været meget større.

Skadesfri trup klar til lørdagens pokalkamp Pånær Stephanie Holm der er igang med genoptræning kan cheftræner Peer Lisdorf frit vælge de spillere han vil bruge i årets første kamp, når Brøndby IF imorgen lørdag tager imod Skovbakken i kvartfinalen i Landspokalturneringen. Det er derfor en optimisk Lisdorf vi har fået en kommentar fra.

7 Træningskampe på plads - opdateret 14. marts. D. 15. marts spiller BIF pokalkamp mod Skovbakken og det markerer starten på en meget spændende forårssæson. Op til sæsonstarten har ledelsen planlagt en masse kampe og deltager i en spændende indendørstturnering i Tyskland. I morgen går det løs hjemme mod BSF. Se planen her:

KS3: Turen går til Berlin i påsken

U14P2: Marts info og forældremøde Onsdag 19. marts kl. 19.30 holdes forældremøde.

Ændrede åbningstider i Materialedepotet For at bedre tilpasse åbningstiderne i Materialedepotet vil vi forsøgsvis ændre disse, da behovet har vist sig primært at ligge om torsdagen og næsten ingen besøg om onsdagen.

U12D1: TeamBuilding Søndag den 9. marts 2014 mødte alle spillerne på U12-1 på P-pladsen foran Brøndby shoppen, da det var tid til årets første teambuilding.
Læs mere ved klik på nyheden.


U10D1: En stærkt start på det nye år Vinteren er ved at være ovre, og en masse nye ting er sket omkring holdet. Der er bl.a. kommet ny ass. træner til holdet, som har biddraget med nye inputs.
Læs mere ved klik på nyheden.


Dejligt jubilæumsstævne Det er året hvor klubben fylder 50 år, og det fejres i løbet af sæsonen på forskellig vis, senest i weekenden hvor ca. 500 piger og 700 drenge i alderen 10-16 år var samlet i Brøndby til stævne.

Klubliv: Aktiviteter i klubben for 2014 Klublivsudvalget arbejder med at sætte fut i klublivet - og med at skabe mere sammenhold på tværs af årgange, hold og køn.

Se hvilke aktiviteter vi har planlagt for 2014...


Aktiviteter i 2014 forbehold for ændring

U14P1: Mesterrækken. Forår.

Simone Boye Sørensen: Går efter guldet

U-Talent: Specifik Træning Uge 11 Specifik træning i uge 11;
Mandag U11 - U14
Tirsdag U11 - U14
Torsdag U8 - U10


U-Talent: Træningslejr U10 - U14 I weekenden var hele U-talent på en fælles intern træningslejer for U10-U14.
Læs mere ved klik på nyheden.


Stor fodboldweekend i Brøndby Lørdag d. 8. og søndag d. 9. marts afvikles der igen jubilæumsstævner for ungdommen. Ca 500 piger indtager Brøndby Hallen mens ca. 700 drenge boldrer sig på kunststofbanerne bag Brøndby Hallen. Drengene afvikler breddestævne i aldersklasserne U10, U11, U12 og U13.

U14P1: Træningslejr Gunslevholm

U-Talent: Specifik Træning Uge 10 Vi holder velfortjent fri fra specifik træning mandag og tirsdag efter weekendens store træningslejr i U-Talent afd.
Der vil være specifik træning igen på torsdag.


U14D1: Træningslejr igen U14-1 i Tyrkiet i sidste uge......og træningslejr i denne weekend
Læs mere ved klik på nyheden


U-Talent: Træningslejr I weekenden skal Ung-Talent afdelingen U10-U14 på en intern træningslejer i Brøndby.
Læse mere ved klik på nyheden.


U7P: Hvad rør sig lige i den årgang? Det spørgsmål er der nok mange der tænker...

U-Talent: 2 Talenter forlænger kontrakt med Brøndby Daniel Holm og Kristian Larsen, tidligere spillere i U-Talent regi har forlænget deres kontrakt med Brøndby IF.
Læs mere ved klik på nyheden.


U-Talent: Specifik Træning Uge 9 Der vil være specifik træning tirsdag og torsdag i uge 9.
Kenneth Brogaard


U-Talent: Tyrkiet Dagbog dag 6 Den sidste dag.
Læs mere ved klik på nyheden.


U-Talent: Tyrkiet Dagbog dag 5 Behind the scenes.
Læs mere ved klik på nyheden.


U-Talent: Tyrkiet Dagbog dag 4 Matchday #2
Læs mere ved klik på nyheden.


U-Talent: Tyrkiet Dagbog dag 3 Matchday # 1
Læs mere ved klik på nyheden.


U-Talent: Tyrkiet Træningskampe U13 og U14 har netop afsluttet første af to kampe på træningslejren. Vi spillede mod et Tyrkisk Academy, Altinordu, og var overmatchet på fysik og niveau i begge kampe.
U13 taber 0-3 (0-3)
U14 taber 0-1 (0-1)


U-Talent: Tyrkiet Dagbog dag 2 Læs mere ved klik på nyheden

U14P1: Nana Boysen

U14P1: Nina Raimondos-Møller

U-Talent: Tyrkiet 1 U13 og U14 er velankommet til Tyrkiet.
Mandag venter der tre træningspas, morgen, eftermiddag og aften.
Klik på nyheden for at se billeder fra rejsen.


6 Brøndbyprofiler på landsholdet Vi er stolte af at kunne ønske tillykke til hele 6 spillere der er udtaget til Algarve Cup i Portugal. Theresa Nielsen, Simone Boye, Julie Tavlo, Julie Trustrup, Katrine Veje og Sanne Troelsgaard er blevet udtaget til den traditionsrige turnering der spilles i starten af marts. Modstanderne er Sverige, Japan og USA, og kampene kan følges på Eurosport.

U14P2: Vinterinfo nr. 2 Ny kalender, tilbud og velkommen til ny spiller.

Brøndby Pige Cup Her kan løbende ses opdatering af resultater og stillinger fra Brøndby Pige Cup den 8. og 9. marts 2014

U14D1: Træningslejr U14 og U13 tager i næste uge på træningslejr til Antalya i Tyrkiet. Der er afgang mandag eftermiddag fra Københavns lufthavn og hjemkomst igen søndag d.23.

U13D1: Træningslejr U14 og U13 tager i næste uge på træningslejr til Antalya i Tyrkiet. Der er afgang mandag eftermiddag fra Københavns lufthavn og hjemkomst igen søndag d.23.

Brøndby IF i samarbejde om nye idrætsklasser REVIDERET 21feb2014 Brøndby IF og Brøndbyvester Skole har indgået et samarbejde om nye idrætsklasser i de ældste folkeskoleårgange.
Nu bekræftet både 7. klasse og 8. klasse efter godt samarbejde parterne imellem.


God test mod drengehold I en kamp spillet over 3x30 minutter spillede BIF mod Vallensbæk's U17 juniorer. I en tæt kamp tabte pigerne 3-1 på to mål scoret inde for de sidste 5 minutter, i en kamp hvor Theresa Nielsen scorede

U-Talent: U13 og U14 på træningslejr i uge 8 Ni træningspas og to kampe.
Læs mere ved klik på nyheden.


U-Talent: Holdledere søges Brøndby IF søger to holdledere til U-Talent afdelingen.Er du den rigtige for os?
Læs mere ved klik på nyheden.


U9P: nr 1 til stævnet i Brøndby hallen

U9P: bowlingtur 6. Februar

U-Talent: Udviklingsdag Træner/Leder Der blev udviklet igennem, da U-Talent afd. afholdte årets første udviklings dag.
Læs mere ved klik på nyheden.


U7P: indlæg i fodboldforpiger.dk Se her

U-Talent: Opstartsmøde I torsdags var spillerne fra U10 - U14 holdene i Brøndby IF, samt deres forældre og skolelærere, inviteret til opstartsmøde i Michael Laudrup lounge på Brøndby Stadion.
Læs mere ved klik på nyheden.


U-Talent: Specifik Træning Uge 7 Læs mere ved klik på nyheden.

U14D1: Weekend i Viborg og SuperBest Frost Cup Flot placering som nr. 3 i stærkt besat turnering. Læs mere ved klik på nyheden.

 
Forældre trænere om mandagen
Hvem skal være hjælpetræner hvornår


Paradedragter
På Materialedepotet findes et antal paradedragter (blå trøje og sorte bukser) som kan lånes til spillere. Det anbefales at reservere i god tid pr. mail da der i perioder er r


Velkommen til Mikro afdelingen i Brøndby IF
  Hej Jeg hedder Jan Kristensen og er afdelingsleder i Mikro afdelingen i Brøndbyernes IF.


Billeder fra træningskampen mod Kastrup d. 29. marts 2014
 Fotos: Rasmus Lykke  


BillederSpillertrup
U9-4 : Spillertrup Herunder finder du spillertruppen for U9-4 Vincent Zacho 09-01-2005  &


Træningstider
Dag Start Slut Spillested Tirsdag


Trænere og Holdleder for U9-4
Herunder finder du kontaktoplysninger for trænere og holdleder for U9-4       


Velkommen til hjemmesiden for U9-4Billeder Internt IndendørsBilleder TeamBuilding U12-1Træningstider forår 2014
Mandag 18.00-19.30 Omklædning 12 Onsdag 18.00-19.30 Omklædning 12


Træner/Leder
Træner Jan Forsberg Petersen Træner


Velkommen 2004-599-3
 


Billeder Træningslejr 28feb-02mar14Billeder Tyrkiet 2014Blåt hold
Nr. 2 Kevin Weisleder 17.06.08 Nr. 3


Stævner/Kampe
Indlæser...Indlæser...


Spillertrup 2006-3
         Adam Vester Ayman


Målmandsræning U13D1LederteamBillederForventninger til spillere og trænere i U-Talent afd.
Vi forventer følgende af vores spillere: 1)         Træningsparathed / læringsparathed 2)     &


testsideVelkommen til U-TalentBrøndby Pige Cup 7-mands indendørsstævne U18-U16-U14-U12-U10 8. ? 9. marts 2014
Brøndby Pige Cup 7-mands indendørsstævne U18-U16-U14-U12-U10


Alovera
  Køb dine kosttilskud og kropsplejeprodukter hos ALOEVERAKOMPAGNIET støt din klub med 20% læse mere her Pristliste


Kalender Specifik TræningSpillertruppenOversigter over træningstider
Sommertider 2014 Forår 2014 Vintertid 2013-2014 Træningstider 2013-2014 Weekend tider


Den gamle menu
På denne side ser du den gamle menu til venstre og kan derfra finde det du søger


Sundhedssektor
Læge Per Bjerregaard Fysioterapeut B


Træner/leder
Cheftræner Peer Lisdorf Assistenttræner


Bliv frivillig træner/holdleder i Brøndbyernes IF
Frivillig - hvorfor? Brøndbyernes IF er en forening, der bygger på frivilligt, ulønnet arbejde. Vi har altid brug for flere, der vil støtte foreningen og være m


Frivillig i Brøndbyernes IF
Kunne du tænke dig at give en hånd med i Brøndby IF Brøndbyernes IF bygger sit arbejde på frivillig tjeneste, og derfor har vi altid brug for folk, som vil


Kontaktpersoner
Her kan du se, hvem du skal kontakte, hvis du ønsker at starte til fodbold i Brøndbyernes IF 


Velkomst
Hvad forventer foreningen af mig som medlem? Vi forventer, at vores medlemmer i deres medlemskab har klubbens værdier som ledetråd. Vi forventer, at vores medlemmer har respekt for


14. Louise Herrun
Spiller nr.  14 Navn  Louise Herrun Fød


17. Viktoria Bindslev
Spiller nr.  17 Navn  Viktoria Bindslev F&osla


19. Josephine Madsen
Spiller nr.  19 Navn  Josephine Madsen 


20. Freja Magnussen
Foto er på vej Spiller nr.  20 Navn  Freja Magnussen


18. Chabrina Hansen
Spiller nr.  18  Navn Chabrina Hansen Fø


16. Therese Ibsen
Spiller nummer  16 Navn Therese Ibsen Fød


Nr. 12 Luna Halskov 2003Nr. 3 Mille Storm 2003Nr. 11 Karoline Joensen 2004Målsætning for 2013/14
Spillermøde den 17. august 2013:   Disse 3 punkter arbejder holdet ud fra hver gang. Hårdt arbejde Spilb


Facebook - Ungdom Elite og KSAflysninger på skoler og i Brøndby Hallen
Fra tid til anden er det desværre nødvendigt for kommunen og/eller Brøndby Hallen at aflyse vores træningstider. En oversigt over kendte aflysninger vil løbende


Talent truppen
     01. Isabella Schwartz Position: Keeper Født: 11. november 1996


Visning af Holdsport.dk-kalender
Du har mulighed for automatisk at få vist holdets Holdsport.dk-kalender i din egen kalender, fx på din smartphone, din tablet eller din almindelige computer. Væ


Udlån af Udebanetøj
Udebanesæt kan lånes på Materialedepotet.  Vi har 10 sæt til udlån fra str. 10-12 og op til str. XXL. Tøjet er Sort/Sort/Sort


Kalender U17-5Kalender U17-6Kampe/Stilling U17-6Træningstider U17-6
  Dag Start Slut Mødetid Spillested Mø


Træner/Leder U17-6
Træner Nicklas Danielsen Træner


Velkommen til U17-6Kampe/Stilling U17-5Kampe/Stilling U17-4Træningstider U17-5
  Dag Start Slut Mødetid Spillested Mø


Velkommen til U17-5Konsulent, Juniorafdelingen
Konsulent Christian Westergaard Tlf.:


Angrebs træning, Juniorafdelingen
Træner Thomas Flindt


Brøndby Cup
Så er vi nået i finalen, hvor modstanderen er OB. Finalen spilles torsdag kl. 10.50 på bane 5. Kom og kig! Torsdag:   Nr. 4, 11, 19 og 2 er materialeansvarlige M&osla


Træner/Leder U17-5
Træner Nicklas Danielsen Træner


Koordinator, Ynglingeafdelingen
Koordinator Pia Wessel Tlf.: 4029 708


Konsulent, Ynglingeafdelingen
Konsulent Christian Westergaard T


Hold og årgange
I fodbold operere man med en holdbegreber som f.eks. U-12. Det betyder at ved sæsonstart (sommer) skal alle piger i en årgang (kalenderår) være under 12 år ga


KalenderSæsonen 2012/13 - Fra guld til mere guld
Brøndby IF U16-1 2012-13 Vinder af Brøndby Cup, Vinder af Elite 1, Vinder af Åsane Cup, Pokalmestre og Sjællandsmestre   Brøn


Stævner/Kampe
Stævne Dato Sted Udtagede Brønd


KalenderVelkommen til U9 pigerne
Holdet efteråret 2013 Bagerst: Carla, Laura, Alma, Luna og Ida Forrest: Celina, Emilie, Louise og Phoebe Kom og prøv at træne med os - vi kunne godt t&ae


SpillertrupTræner/leder
              


KalenderStævner/Kampe
Hvem skal spille hvilke stævner Stævne Dato Spillere


SpillertrupKalender
Kalender Denne kalender viser automatisk indholdet fra holdets kalender på Holdsport.dk. Når vi ændrer noget på Holdsport.dk, kan der gå et stykke tid, fø


Spillertrup
   


Spillertrup
 


Træningstider
  Dag Start Slut Mødetid Spillested Mø


Træningstider
  Dag Start Slut Mødetid Spillested Mø


Træningstider
  Dag Start Slut Mødetid Spillested Mø


Træningstider
  Dag Start Slut Mødetid Spillested Mø


Træningstider
  Dag Start Slut Mødetid Spillested Mø


Træningstider
  Dag Start Slut Mødetid Spillested Mø


Træningstider
  Dag Start Slut Mødetid Spillested Mø


Velkommen til Oldboys 2
 


Velkommen til Oldboys 1
 


Velkommen til Herre senior 9
 


Velkommen til Herre senior 8
 


Velkommen til Herre senior 7
  


Velkommen til Herre senior 6
 


Velkommen til Herre senior 5
 


Velkommen til Herre senior 4
 


Træningstider
  Dag Start Slut Mødetid Spillested Mø


Nyheder Materialedepotet 
Love for Brøndbyernes IdrætsforeningDR