Menu

Brøndbyernes IF opgraderer ungdomsfodbolden.

image Lars Olsen bydes velkommen tilbage af klubbens formand Christian Barrett.
24. november 2021 kl. 23:40

Brøndbyernes IF fortsætter styrkelsen af den sportslige sektor.

Efter tilknytningen af Peer F. Hansen som Head of Coaching for børnefodbolden, har vi set efter en kapacitet som kunne løfte opgaven som Head of Coaching for ungdomsfodbolden. Med disse to roller besat kan vi ikke alene arbejde med udviklingen af Danmarks bedste børnefodbold miljø, men også løfte barren så vi udvikler Danmark bedste miljø for ungdomsfodbolden.

Det er derfor en stor glæde at vi kan annoncere at vi har indgået aftale med Lars Olsen om at indtræde i rollen som Head of Coaching for ungdomsfodbolden.

Lars behøver nok ikke den store præsentation for Brøndby kendere, da han med sin karriere på klubbens førstehold, landsholdskarriere samt træner karriere er kendt af alle fodboldelskere.

Lars vil som ansvarlig for ungdomsfodbolden arbejde fuld tid med at skabe de bedste rammer for alle i aldersgrupperne fra U13 og ældre – både piger og drenge.

Lars glæder sig til at komme i gang og udtaler i den forbindelse:
- Det er med stor glæde, at jeg er tilbage i Brøndby IF, hvor jeg startede min professionelle karriere som spiller/træner for 36 år siden og nu er blevet ansat som Head of Coaching for 11-mandsfodbolden.
Jeg kom til Brøndby IF, som spiller i 1985 og stoppede min aktive karriere i 1998. Derefter var jeg ansat i klubben som træner (ITU, DS, assistent i superligaen, U19) indtil 2003.
Jeg har arbejdet som cheftræner på højeste niveau i ca. 17 år, så jeg finder det meget interessant og udfordrende, at skulle arbejde med noget nyt og anderledes indenfor fodbolden, med vægt på at få system/struktur på træning i hverdagen.
Jeg har altid med glæde tænkt tilbage på det sammenhold, der altid var mellem alle hold, små som store i og omkring klubhuset og glæder mig til igen at blive en del af det.

Christian Barrett – klubbens formand udtaler:
- Vi har i en lang periode arbejdet med strukturen i ungdomsafdelingen og debatteret hvordan vi kunne løfte det daglige træningsmiljø for alle klubbens medlemmer.
Mange tror at Brøndbyernes IF kun er en eliteklub, men med dette tiltag viser vi, at vi vil skabe et træningsmiljø med høj kvalitet for alle medlemmer, med udgangspunkt i klubbens værdier om fællesskab. Alle skal tilbydes kvalitet i træningen uanset hvilket hold eller årgang man spiller på. Det bliver yderligere understreget med aftalen med Lars.

Hjertelig velkommen tilbage til Lars.