Bod på stadion
Hvad laver man i boden?
Nogle skal passe kasserne og ekspedere, mens andre sørger for at servere øl sodavand og kaffe og andre igen skal servere pølse og brød. Efter kampen er færdigspillet skal der ryddes op i boden.
Hvorfor skal vi stå i bod?
Brøndby IF er en klub der ønsker at spillerne skal have det godt sammen. En af metoderne til at opnå dette, er ved spillerne får lov til at deltage i stævner med overnatning. Disse stævner er ofte dyre at deltage i, og er uden for de rammer som klubben kan dække inden for kontingentbetalingen. Hvis disse stævner skal kunne lade sig gøre, så skal der findes alternativ finansiering. En del af den finansiering er brugerbetaling, som vi ønsker at holde så langt nede som muligt, så alle har mulighed for at deltage.
Alle trænere i Brøndby IF kommer på kursus, for at lære de sidste nye træningsmetoder, til gavn for spillerne.
Der er et godt samarbejde mellem foreningen og Brøndby IF Fodbold A/S, hvilket betyder at vi kan tjene penge til arrangementer og kurser ved at stå i bod. Ganske få klubber har den mulighed.
Hvad er konsekvenserne af at hold ikke stiller op?
Hvis et hold ikke stiller op, så ydes disse tilskud selvklart ikke. Det vil også betyde at boden ikke kan åbne og publikum må gå forgæves. Gentages det med flere hold mister vi retten til boden, som vil gå til en anden klub/afdeling.
Hvornår, hvor og hvor mange?
Man møder 2 timer før kampstart og ½ time før publikum. Man mødes ved tårn 1 til højre for Brøndby Shoppen bag ved tv vognene. Holdet skal stille med 9 personer.
Til boden vil der altid være tilknyttet en person som kender til boden.