Menu

Malin Sunde til Brøndby

image
07. august 2020 kl. 16:09
Det norske forsvarstalent og U23-landsholdsspiller skifter øjeblikkeligt til Brøndby IF, hvor hun har fået en halvandenårig kontrakt.

Sunde kommer til klubben fra norske Sandviken, og hvad er det så for en spiller, som Brøndby har hentet til klubben?
- Jeg er midtstopper, men en spillende stopper, der godt kan lide at have bolden og være med til at sætte spillet i gang frem ad banen. Jeg har et stort overblik, og så er jeg også vant til at skyde straffe og sparke frispark, så jeg håber, at jeg også kan bidrage til målscoringen i Brøndby.

Det er første gang, at Malin Sunde tager turen til udlandet for at spille fodbold, og Brøndby var et meget naturligt valg for hende.
- Jeg har hørt meget om Brøndby. Det er en god klub med stolte traditioner og mange dygtige spillere, og så synes jeg, at det er fedt, at det er en klub, der altid vil spille med om guldet og titlerne i alle turneringer, de er med i. Det glæder jeg mig til at blive en del af, og så glæder jeg mig rigtig meget til at prøve at spille Champions League. Samtidig bliver det rigtig spændende personligt at flytte til et nyt land med et andet sprog, skabe sig nye venner og finde mig til rette i det nye set-up, men jeg føler, at tiden var den helt rigtige for mig til at tage springet til udlandet.

20-årige Malin har dog også allerede tankerne rettet på, hvad der er vigtigt for hende i tiden i Brøndby.
- I det seneste halve år hos Sandviken fik jeg ikke så meget spilletid, og Corona ødelagde meget, så jeg vil gøre alt for at få en masse spilletid og udvikle mig så meget som muligt her i klubben. Jeg ved, at konkurrencen er hård med alle de dygtige spillere, der er på holdet, men jeg er klar til at kæmpe alt det, jeg kan og være med til at sikre, at holdet får skiftet sølvmedaljen fra sidste sæson ud med en af guld.

Malin Sunde har første arbejdsdag i Brøndby i dag og har fået nummer 23.