Menu

Sådan får du billet til Sydbank Kvindepokalfinalen 2019

image
30. april 2019 kl. 14:06

Sydbank, DBU og Brøndbyernes IF vil gerne invitere alle til fodboldfest, når Brøndbys kvinder tager imod Fortuna Hjørring i pokalfinalen lørdag 18. maj kl. 17.00. Derfor giver vi mulighed for at få fribilletter til finalen, som spilles på Brøndby Stadion (Superligastadion) – hvor der er plads til MANGE tilskuere.

Bemærk at alle billetter er unummerede.

Portene til stadion åbnes en time inden kampstart, men Fanzonen bag Sydsiden vil åbne to timer inden kampstart.

Sådan gør du:

Hvis du skal bruge fra 1-10 billetter:

Hent dine billetter fra fredag 3. maj til torsdag 16. maj følgende steder:

  • I SuperBrugsen Brøndbyvester
  • I Brøndbyernes IF’s klubhus (caféen)
  • I Brøndbyshoppen på Brøndby Stadion

Hvis du skal bruge mere end 10 billetter:

Tag hele holdet, klubben, familien, arbejdspladsen eller skolen med til pokalfinalen!

Send en mail til  kvindepokal@brondbyif.net med oplysninger om kontaktperson (navn, telefon og mail) og evt. klub/virksomhed samt ønsket antal billetter, så aftaler vi nærmere omkring afhentning af billetter.

Kommer du til Brøndbys kvindeholds kampe lørdag 4. maj kl. 13 mod Kolding Q og lørdag 11. maj kl. 15 mod Fortuna Hjørring, kan du også hente billetter dér.

Sæsonkortholdere og medlemmer:

  • Sæsonkortholdere til Brøndby Stadion og sæsonkortholdere til Fortuna Hjørrings kampe behøver ikke billet, men kan gå ind på sæsonkortet.
  • Ungdomsmedlemmer af Brøndbyernes IF og frivillige trænere og ledere behøver ikke billet, men kan gå ind på deres medlemskort/trænerlederkort.

Har du billet til herrernes pokalfinale i Parken? Så gem den og brug den som adgang til kvindernes pokalfinale dagen efter!

På kampdagen

  • På selve kampdagen kan billetter hentes senest halvanden time før kampstart i billetskuret udenfor Brøndby Stadion.
  • Fra halvanden time før kampstart koster billetterne 50 kroner og kan købes ved indgangen, hvor der tages imod kontanter og mobilepay.