Menu

Champions League-kamp i aften aflyst

image
10. december 2020 kl. 13:46
Brøndby IF Women skulle i dag, torsdag den 10. december, kl.18.00 have spillet første kamp i UEFA Womens Champions League 1/16-delsfinaler på Intility Arena i Oslo mod Vålerenga, men kampen er desværre blevet aflyst for kort tid siden..

Ifølge UEFA’s regler for Champions League skal alle spillere og stab Covid-19-testes inden kamp. I mandags blev alle i Brøndby IF Women-truppen og tilknyttede stab derfor Covid-19-testet. Tirsdag morgen blev vi oplyst, at én af vores spillere er testet positiv, og vedkommende kom i karantæne og blev i Danmark.

De norske Covid-19-regler siger, at hvis man har været tæt på en person, der er testet positiv for Covid-19 skal man automatisk i 10 dages karantæne. På grund af det positive Covid-19-tilfælde i truppen, så tolkede vi de norske myndigheders protokoller for, at der var en overhængende risiko for, at kampen ville blive aflyst. På den baggrund forsøgte vi hele tirsdagen at få UEFA til at flytte kampen, for at undgå den situation vi nu er havnet i, men forgæves. UEFA’s tilbagemelding til os var i tirsdags, at vi skulle møde op og afvikle kampen som planlagt. Derfor fløj vi onsdag morgen kl. 09.00 til Oslo i det chartrede fly fra Københavns Lufthavn.

Da vi i formiddags forberedte os på aftenens kamp, blev vi meddelt, at UEFA nu har besluttet at flytte kampen.

Vi har naturligvis respekt for beslutningen grundet omstændighederne, Covid-19 forårsager, men vi er meget ærgerlige over processen, da vi som sagt allerede dagen før afrejse rejste spørgsmålet overfor UEFA og fik at vide, at vi skulle rejse til Oslo som planlagt og afvikle kampen.

Kampen mod Vålerenga i næste uge i Brøndby afvikles som planlagt.

For yderligere oplysninger kontakt venligst forretningsfører Michael B. Espersen på tel. 2053 4477.