Menu

Nielsen og Eslund: Ærgerligt, men den rigtige beslutning

image Foto: Joh-Foto
07. november 2020 kl. 12:07
Det er ærgerligt, men det kan ikke være anderledes. Sådan siger både cheftræner Per Nielsen og anfører Theresa Eslund, efter det i aftes blev klart, at de to sidste spillerunder i Gjensidige Kvindeliga er udskudt på ubestemt tid efter de nye coronarestriktioner er trådt i kraft i Nordjylland, hvor både FC Thy-ThistedQ og Fortuna Hjørring hører til.

- Det er selvfølgelig rigtig ærgerligt, for vi vil jo alle gerne spille fodbold, men vi bakker 100 % op om beslutningen, som ikke kunne være anderledes, siger cheftræner Per Nielsen, og han bakkes op af anfører Theresa Eslund.

- Jeg er rigtig ked af, at vi ikke får lov at gøre ligaen færdig i år pga. corona. Men når det så er sagt, så er sikkerheden og vores alles helbred førsteprioritet. Corona har fyldt utrolig meget i hele 2020, og ligesom alle andre er vi rigtig ærgerlige over, at den endnu engang sætter en stopper for det, vi allerbedst kan lide; at spille fodbold. Vi er kede af, at vi ikke får lov at slutte ordentligt af på vores Bane 2, men det har vi til gode.

Slutteligt retter anføreren en stor tak til jer fans.
- Tak til alle jer, der har fulgt med og været der for os i sæsonen indtil nu. Pas på jer selv alle sammen, og vi ses ‘snart’ igen 💙💛