Agnete Nielsen: Sejren var mega vigtig

image Joh-foto
Nicholas Albek
17. maj 2021 kl. 16:36
Tre vigtige point blev taget med hjem til Vestegnen, da vi slog Fortuna Hjørring 1-2.

Agnete Nielsen kunne juble med resten af holdet, da Nanna Christiansen headede bolden i kassen i det 86. minut.

Det var en forløsning, fortæller Agnete Nielsen, der tror på bedring nu.

- Det var fedt at se den gå ind, og det gør kun følelsen endnu bedre, når målet også giver en sejr, der er mega vigtig.

Agnete Nielsen havde en situation i 2. halvleg, hvor hun ramte undersiden af overliggeren. På daværende tidspunkt var stilling 1-0 til Fortuna Hjørring, og man kunne nemt have en følelse af, at hjemmeholdets mål var forhekset.

- Det første, jeg tænkte, var "åh nej, ikke nu igen", men det var kun i et splitsekund. Jeg var ret sikker på, at der nok skulle komme en ny chance, og det gjorde der.

Angrebskollegaen, Nanna Christiansen, scorede det afgørende mål, og Agnete Nielsen er overbevist om, at der venter flere i resten af sæsonen.

- Nu ser hun sig ikke tilbage, griner hun og kigger på søndagens målscorer.

Nanna Christiansen får muligheden for at score flere mål, når kvinderne på lørdag den 22. maj gæster Right To Dream Park, hvor der er kampstart kl. 16:00